Hoşgeldiniz  

MHP’den kaymakamlık ve emniyete ziyaret

Semih Köken | 20 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

MHP’den kaymakamlık ve emniyete ziyaret

MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet kaymakamlık ve emniyet müdürlüğüne darbe girişimi nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kaymakam Nazmi Günlü’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Darbe girişiminin cumhurbaşkanı, hükümet, TBMM ve millete karşı yapıldığını söyleyen İlçe Başkanı Karadağ, “Biz siyasi partiyiz. İktidara ve cumhurbaşkanına karşı siyasal eleştirilerimiz saklı kaymak koşuluyla bugün itibariyle bu darbe girişimi nedeniyle hem sayın cumhurbaşkanımızın hem de hükümetimizin yanındayız. MHP’nin öteden beri gelen politikası önce devlet ve millettir. Bu nedenle bu darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Bu girişime katılan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ediyoruz. Bu süreçte Manavgat’ta herhangi bir olaya mahal vermedikleri için hem sayın kaymakamımıza hem de emniyet müdürümüze gayretli ve fedakar çalışmaları için tebrik ediyoruz” dedi.

Kaymakam Nazmi Günlü de Türkiye’nin çok büyük bir badire atlattığını belirterek, “Bu süreçte hükümet, emniyet mensupları, TSK içinde vatansever personel ve millet büyük bir özveriyle bu belayı def etmek için gayret gösterdi. Bu olaylar sırasında Manavgat’ımızda herhangi bir kişinin burnu bile kanamadı” diye konuştu.

Kaymakam Günlü, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda ilçede 3 polis memurunun açığa alındığını söyledi.

MHP heyeti Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül’e de ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle