Hoşgeldiniz  

MHP Antalya’ya yeni başkan

Semih Köken | 30 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

MHP Antalya’ya yeni başkan

ANTALYA’da MHP il başkanlığına atanan Mustafa Aksoy, herkesin MHP üzerinde hesaplar yaptığı günlerde yapılacak 10 Temmuz kongresinin ülkücüler için demokrasi şöleni olacağını belirterek, “Eksikliklerimizden arınacağız. Bu kongreden davamız adına güçlenerek çıkacağız” dedi.

MHP Antalya eski İl Başkanı Adnan Kaya’nın parti içi muhalefetin çağrısıyla 15 Mayıs’ta olağanüstü tüzük kurultayını toplamak için Ankara’ya gitmesi ve kongre için imza vermesi nedeniyle görevden alınmasının ardından MHP Antalya İl Başkanlığı’na atama yapıldı. Mustafa Aksoy, Genel Merkez kararıyla il başkanı olarak görevlendirildi. Görevi devralan Aksoy, il başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında parti Genel Merkezi’nin Antalya yönetiminin görevden almasının ‘uyumlu teşkilat yapısını korumak’ olduğunu söyledi.

1 Kasım seçimlerinin ardından Türkiye’nin ana gündemini MHP ve MHP’deki gelişmelerin oluşturduğunu söyleyen Aksoy, “Bugüne kadar MHP’ye ilgi göstermeyen birçok çevre ve medya kuruluşu ilk defa bu süreçte MHP’deki gelişmelere, tartışmalara büyük ilgi duymaya başlamıştır” dedi.

MHP ve ülkücü hareket ‘düşmanlarının’, MHP’de değişim istemesi ve kongreyi toplamak için gösterdiği çabanın dikkate değer olduğunu kaydeden Aksoy, şöyle konuştu:

“Herkesin MHP üzerinde hesaplar yaptığı günleri yaşamaktayız. Bunu asla ülküdaşlarımızın imza toplama yöntemiyle kongre talebinde bulunmasını gölgelemek adına değil, MHP üzerinde oynanan oyunları da gösterme adına ifade etmekteyiz. Liderimiz Devlet Bahçeli de MHP üzerinde oynanan oyunları samimi ülkücülerden ayrı tutarak değerlendirmiştir. Sonuçta 10 Temmuz 2016 tarihinde seçimli kongre kararı almıştır. Bu kongre ülkücüler için demokrasi şöleni olacaktır. Eksikliklerimizden arınacağız. Bu kongreden davamız adına güçlenerek çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Konuşmasında MHP Lideri Bahçeli’ye bağlıklarını “Genel Başkanımızla gurur duyuyor, onun şansında davamız için çalışmaktan şeref duyuyoruz” sözleriyle ifade eden Aksoy, Antalya’da ülkücü gönülleri birleştireceklerini, gönül seferberliği başlatacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle