Hoşgeldiniz  

METEM Lisesi Teknoloji Gezisinde

Semih Köken | 13 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

METEM Lisesi Teknoloji Gezisinde

Kemer (METEM) Lisesi Akdeniz Bölgesinin en önemli soğutma sistemleri üretim tesisi MEYTEK tesislerinde Eğitim gezisi düzenledi. Geziye METEM Lisesi Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme Bölümü Öğretmeni Barış Ergünay’da eşlik etti.
Kemer METEM Lisesi Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme bölümü 38 öğrenci Kemer belediyesinin katkıları ile Antalya Organize Sanayide hizmet veren MEYTEK tesislerinde en son teknoloji ürünü sistemlerini bizzat tanışarak bilgi edindiler.


Konu hakkında bir açıklama yapan METEM Lisesi Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme bölümü Öğretmeni Ercan Yenilmez yaptığı açıklamada; Akdeniz Bölgesinin en önemli soğutma sistemleri üretim tesisi MEYTEK tesislerinde Kemer belediyesinin tahsis etmiş olduğu araçla Eğitim gezisi düzenledik. MEYTEK üretim Müdürü Makine Mühendisi Melih Uslu Dünya’da uygulanan en son teknoloji ürünü sistemlerini öğrencilerimize bizzat tanıtarak öğrencilerimizi bilgilendirdi. Üretim bandında ürünleri ve süreci inceledik ayrıca fabrika yemekhanesinde birlikte öğle yemeği yiyerek öğrencilerimize iş hayatında iyi bir gün yaşadıklarını hissettik. Bu anlamda Kemer METEM Lisesi 11/E sınıfı öğrencileri gelecek yıl başlayacakları staj dönemi öncesinde iyi bir tecrübe sahibi oldular. Bizlere destek olan başta Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül’e ve MEYTEK üretim Müdürü Makine Mühendisi Sayın Melih Uslu’ya Okulumuz adına teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle