Hoşgeldiniz  

Mete Vardar: Gönül isterdi ki diğer sektör temsilcileri de…

Semih Köken | 25 Mart 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Mete Vardar: Gönül isterdi ki diğer sektör temsilcileri de…

1. Mezopotamya Kültür ve Gastronomi Fuarına katılan Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, fuar ve bölge turizmi hakkında değerlendirmede bulundu.


TurizmGüncel – Diyarbakır

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Diyarbakır’da ilki düzenlenen Mezopotamya Kültür ve Gastronomi fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. Fuara bölgeden yoğun bir katılım olduğu gözlenirken, Jolly hariç büyük seyahat acentelerinin fuara katılmaması dikkat çekti.

“Turizme katkı sağlayabilmek için her zaman bu tip etkinliklerde oluyoruz”

Turizme katkı sağlayabilmek için bu tip etkinliklere her zaman katıldıklarını vurgulayan Mete Vardar, “Ülkesine katkı sağlamaya çalışan bir şirket ve aile olarak çok mutluyum. Yaklaşık 25 senedir bölgeye binlerce misafirimiz gönderdik ve burada ilk defa bir turizm fuarı yapılıyor. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Jolly olarak böyle önemli bir fuarda olmak istedik. Tüm ekip arkadaşlarımızla buradayız. İşimizi sadece ticaret olarak değil aynı zamanda sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Bundan dolayı Antalya’daki fuara da katılıyoruz, İzmir’dekine d, İstanbul’dakine de… Bugün de Diyarbakır’dayız.” ifadelerini kullandı.

“Herkes kendi üstüne düşeni yapmalı”

Jolly olarak sektörün büyümesinden yana olduklarını kaydeden Vardar, “Gönül isterdi ki sektördeki diğer temsilciler de bu fuara katılsın. Çünkü bu tip fuarlarda katılımın yoğun olması hem halk tarafından ilginin artmasını hem de bu tip fuarların gelişmesini sağlıyor. Bugün ne yazık ki burada gördüğümüz yalnızlığı diğer fuarlarda da görüyoruz. Biz Jolly olarak sektörün büyümesinden yanayız. Seyahat acentelerinin tek başına büyümesi 100 metre koşusu gibidir. Eğer biz maraton koşacaksak tüm sektör olarak hep beraber büyümemiz lazım. Herkes bir şekilde verdiği hizmetle, müşteri güveniyle kendi üstüne düşen görevleri yerine getirirse zaten en büyük pay alınır. Hem ‘Bu Topraklar Bizim’ hem de ‘Mirasım Türkiye’ gibi tüm Türkiye’yi kapsayan kampanyalarla Jolly’nin sadece ticari bir kurum olmadığını gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

“Bugün bir başlangıç”

Fuarın geleceği ile ilgili de değerlendirmede bulunan Vardar, “Diyarbakır’da bu fuarın ilki yapılıyor. Diyarbakır’a 20 senedir onuncu gelişim. En son 1,5 sene evvel bir çalıştay için gelmiştim orada birçok şeyi ifade etmiştik ve bugün bir başlangıç. İyi başlayacak gibi duruyor, daha da gelişecek. Sadece Diyarbakır olarak düşünmemek gerekiyor. Mezopotamya hatta ağırlıklı olarak bütün GAP Bölgesini içine alıp bu fuarı Diyarbakır’da gerçekleştirebilirsek, önümüzdeki senelerde diğer seyahat acentelerinin ve Türkiye’nin diğer bölgelerinden otelci dostlarımızın da katılımıyla büyütülebiliriz diye düşünüyorum. “ açıklamasında bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle