Hoşgeldiniz  

MEGA CITY AVM AÇILDI

Semih Köken | 18 Nisan 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

MEGA CITY AVM AÇILDI

İçerisinde dünyanın önde gelen beş önemli giyim markası olan Tiffany&Tomato, Soo be, Lee Cooper, Collezione, Batik’in yer aldığı Mega City AVM Kemer’de açıldı.

Açılış öncesi bir kokteyl düzenlenirken, açılış kurdelesini Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Uraz, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Halit Çilengir ve işletme sahipleri birlikte kesti. Açılışa ilginin oldukça yoğun olduğu görülürken, Kaymakam Feslihan hayırlı olsun dileklerini ileterek, mağazayı işletme sahipleri Ziya ve Çetin Çakallıoğlu ile birlikte gezdi.



İçerisinde dünyanın önde gelen beş önemli giyim markası olan Tiffany&Tomato, Soo be, Lee Cooper, Collezione, Batik’in yer aldığı Mega City AVM Kemer’de açıldı.İZLEYİN!…
13000280_1047617481979735_8946002225175181752_n

İşletme sahiplerinden Çetin Çakallıoğlu zor bir dönemden geçtiklerini ancak ciddi bir yatırım ile Kemer’e markaları getirdiklerini ifade ederek “ Bugün Mega City AVM’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Açılışımızı onurlandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Dünyanın önde gelen beş önemli markası olan Tiffany&Tomato, Soo be, Lee Cooper, Collezione, Batik’in yer aldığı bir Alışveriş mağazasıyız.  Yaklaşık 700 m2.lik bir mağazamız var. İnşallah Kemer için iyi olur, turizm için ve Kemer halkı için iyi olur. Kemer’deki tüm dostlarımızı, burada yaşayan tüm arkadaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

alil ÖNCÜ ( KEMER )

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle