Hoşgeldiniz  

Manisada Kötü Yenildik 3-1

Semih Köken | 28 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Spor, Yaşam A- A+

Manisa BŞB- 3 Kemerspor 2003 – 1

28 Şubat 2016 Pazar 13:30
Spor Toto 3. Lig
Mümin Özkasap Spor Tesisleri
Turgut Doman

Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği Kemerspor 2003’ü 3-1 mağlup etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupt’a Play-Off mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Kemerspor 2003 Mümin Özkasap Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan konuk ekip Kemerspor, mücadelenin 3. dakikasında Umut’un golüyle 0-1 öne geçti. Golden sonrada baskısını sürdüren Kemerspor’da Umut’un 18. dakikada etkili şutunu kaleci İlker kurtardı, dönen topu Akın tamamladı, İlker bir kez daha gole engel oldu.

23. dakikasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ceza sahası çizgisinin biraz ilerisinden serbest vuruş kazandı. Olcay’ın kullandığı serbest vuruşta Emrecan ceza sahası içinde kafayla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. Mücadelenin 29. dakikasında Reha’nın pasında topla buluşan Ufuk sert vurdu, İlker son anda kornere çeldi. Ev sahibi ekip 33. dakikada İsmail ile sol kanattan etkili geldi. Rakibini eksilten İsmail’in sert şutunda top yan ağlarda kaldı. Maçın 41. dakikasında Berkin’in ceza sahası dışından sert şutunda köşeye giden topu Kemerspor kalecisi Sertaç son anda kornere çeldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında oyunun kontrolünü tamamen eline alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, üst üste ataklarla rakibini bunalttı. Maçın 54. dakikasında Berkin sağ kanattan ceza sahasına girdiği anda Kemersporlu Emre topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İsmail şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Ev sahibi ekipte Olcay’ın 68. dakikada ceza sahası dışından sert şutu üst direkten döndü. Manisa Büyükşehir Belediyespor 71. dakikada farkı ikiye çıkardı. İsmail’in pasında topla buluşan Olcay rakiplerini geçerek topu ağlara gönderdi ve durumu 3-1 yaptı. Maçın 74. dakikasında Kemerspor’da Efe Berkin’in ceza sahası içinde etkili şutunu İlker kornere çeldi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-1 galibiyete ayrılarak üç hafta sonra üç puanla tanışmış oldu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor‘un da aynı saatte maçı olması nedeniyle mücadelenin ikinci yarısında stada geldi. Başkan Ergün karşılaşmayı eşi Şeyda Ergün, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisa Büyükşehir BelediyesporKulüp Başkanı Cenk Ergün, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izledi.

Yeşil-beyazlı futbolcular maçın ardından kendilerini tebrik etmek amacıyla soyunma odasına gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün‘e doğum günü sürprizi yaptılar. Başkan Ergün’ü doğum günü pastası ve konfetilerle karşılayan futbolcular “İyiki Doğdun Büyük Başkan” tezahüratlarında bulunarak galibiyeti Başkan Ergün’e hediye ettiler. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını futbolcular ve teknik heyet ile birlikte kesen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sürpriz nedeniyle futbolculara teşekkür etti.

Elde ettikleri galibiyet nedeniyle oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Ergün, “Bu mücadelesini sezon sonuna kadar sürdürdüğünüz halde hedefimize ulaşırız. Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Yeter ki sahada mücadelenizi sonuna kadar sürdürün” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Kazanmayı çok arzu ettikleri bir maç oynadıklarını ifade eden Eriş, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza doğum günü hediyesi vermek istediğimiz bir müsabakaydı. Biz iyi takım olduğumuzu biliyoruz. Ancak iyi takım olsanız da bazen hedeflerden şaşma olabiliyor. Bizde bunu yaşadık. Oyuncularımızın kalitesinden bir an bile şüphe etmiyoruz ama çok iyi oynamamıza rağmen kazanamadığımız maçlar nedeniyle puan anlamında biraz geride kaldık. Çok erken gol yiyoruz. 3. Lig’de geriye dönüşler zor oluyor. Rakipler genelde gol at üstüne yat anlayışıyla hareket ediyorlar. Kemer bize ilk yarıda ciddi sıkıntılar yarattı. Devre arasında bunu arkadaşlarımıza ilettik. Biraz daha oyunu önde kabul etmemiz gerektiğini söyledik. Sağ olsunlar çocuklar ikinci yarıda daha etkili oldular. Ligin iyi takımlarından birisi olan Kemerspor karşısında geri dönüşü sağlamak önemliydi” dedi.

Oyuncularını sahada gösterdikleri performans nedeniyle tebrik eden Teknik Direktör Levent Eriş, “Ben bugün sahada en iyi şekilde mücadele eden çocuklarımı tebrik ediyorum. Manisa şehri çok güzel şeyleri hak ediyor. Bu güzel günlerin devam edeceğine inanıyorum. Umut ediyorum ki hem biz, hem de Manisaspor hak ettiği yerlere gelecektir” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle