Hoşgeldiniz  

Manavgat’ta kayıp genç 2.5 ay sonra Kemer de ortaya çıktı

Semih Köken | 18 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Manavgat’ta kayıp genç 2.5 ay sonra Kemer de  ortaya çıktı

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde sınava gitmek için evden ayrılan ve yaklaşık 2.5 aydır kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Burak Küçük’ün Kemer’de bir otelde çalıştığı ortaya çıktı.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO) İşletme Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisi Burak Küçük, geçen 1 Haziran’da final sınavı için evden çıktı. Ev arkadaşları Küçük’ten bir daha haber alamayınca durumu ailesine bildirdi. Kütahya’da oturan baba İrfan Küçük, Manavgat’a gelerek emniyet ve jandarmadan yardım istedi. Baba İrfan Küçük ve amca Kazım Küçük, el ilanları ve afişlerle Manavgat, Alanya ve Antalya’da Burak Küçük’ü aradı ancak sonuç elde edemedi.

Birkaç gün önce baba ve amcanın astığı afişleri gören kişi, aileyi arayarak Burak Küçük’le Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı bir otelde çalıştıklarını söyledi. Yaklaşık 2.5 aydır çocuklarını arayan aile haber üzerine otele giderek, Burak Küçük’ü buldu. Yaşadıklarıyla ilgili konuşmak istemeyen Burak Küçük, ailesiyle Manavgat’a gelerek sağlık kontrolünden geçti, ardından da polise ifade verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle