Hoşgeldiniz  

Manavgat Belediyesi’nde 5 kişi açığa alındı

Semih Köken | 12 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Manavgat Belediyesi’nde 5 kişi açığa alındı

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Valiliği tarafından 5 belediye personelinin FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındığını açıkladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, düzenlediği basın toplantısında belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Sözen, Manavgat Irmağı üzerine yapılacak yaya köprüsü, kapalı pazar yerinin önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını belirterek, “Türk turizminin gözbebeği olan Side’de 4 tane meydan oluşturacağız. Sokakları doğal taşla kaplayacağız ve ışıklandırma sistemini yapacağız. Bu konudaki projelerimiz Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından kabul edildi” dedi.

Darbe girişimini de değerlendiren Başkan Sözen, Türkiye’nin büyük bir felaketin eşiğine kadar getirdiğini dile getirdi. FETÖ’nün adı yokken kendilerinin bu yapılanmaya karşı mücadele ettiğini savunan Başkan Şükrü Sözen, “İçişleri Bakanlığı’ndan Antalya Valiliği kanalıyla belediyemize bu terör örgütü mensuplarını belirlemek amacıyla yazı geldi. Kimin FETÖ’cü olup olmadığını bilemediğimiz için yaptığımız toplantılarda belediye personeline form doldurttuk. Bu formları valiliğe gönderdik. Emniyet birimleri aracılığıyla yapılan incelemede 5 personelimiz açığa alındı” diye konuştu.

1 YIL HAKİM KARŞINA ÇIKAMADIK

Manavgat Belediye Başkanı olarak FETÖ terör örgütünün kumpası sonucu 16 ay cezaevinde kaldığını da anlatan Başkan Sözen, “Düşünün 12 Eylül darbesinde bile tutuklular 5 ay sonra hakim karşısına çıkarıldı. Biz 1 yıl boyunca hakim karşısına çıkarılmadık. 1 yıl sonra çıktığımız duruşmada tam 55 dakikalık savunma yaptım. Savcı tahliyemi isterken hakim tutukluluğumun devam etmesine karar verdi” dedi.

KUMPAS KURANLAR ŞİMDİ FETÖ’DEN TUTUKLU

Kendilerine yapılan operasyonun bir kumpas olduğunu dile getiren Başkan Sözen, “Bize komplo kuranlar, Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü, amiri ve mahkeme heyeti üyeleri şimdi FETÖ’den tutuklu” dedi. Başkan Sözen, söz konusu kişiler hakkında davacı olduğunu ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle