Hoşgeldiniz  

Macera Ormanı Kepez’de açılıyor

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Macera Ormanı Kepez’de açılıyor

KEPEZ Belediyesi’nin 70 dönümden oluşan ve içerisinde atla gezinti alanı ve çelik halatta kayma aktivitesi gibi çok sayıda ünitenin olduğu Kepez Macera Ormanı 19 Mayıs’ta hizmete açılacak.
KEPEZ BELEDIYESI'NIN 70 DONUMDEN OLUSAN VE ICERISINDE ATLA GEZINTI ALANI VE CELIK HALATTA KAYMA AKTIVITESI GIBI COK SAYIDA UNITENIN OLDUGU KEPEZ MACERA ORMANI 19 MAYIS'TA HIZMETE ACILACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan Kepez Macera Ormanı’nın inşası tamamlandı. Yaklaşık maliyeti 4 milyon lira olan proje, 19 Mayıs Perşembe Günü kapılarını açacak. Ziyaretçilerine doğa içerisinde ‘survivor’ heyecanı yaşatacak proje, Kepezüstü’nde Kent Ormanı’nın yanında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan tahsis edilen 70 dönümlük araziye inşa edildi.

Projenin yapıldığı 70 dönümlük alan taşlardan temizlendi ve çim ekilerek yeşillendirildi. Parkta, betonarme yapı bulunmuyor. Macera ormanındaki günübirlik yapılar ise ağaç ürünlerinden imal edildi. Kent merkezinin kuş bakışı görüldüğü parkta, at binicilik tesisi de bulunuyor. 5 dönüm üzerine kurulan tesiste restoran da hizmet verecek. Ziyaretçiler, doğa içerisinde atla gezinti yapabilecek.

Macera parkurlarının bulunduğu ormanın, Antalya’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, “Bu alan, macera tutkunları için tasarlandı ve güzel bir macera parkı olarak düzenlendi. Restoranı, kafeteryası, sosyal tesisleriyle park, Kent Ormanı gibi 24 saat yaşayan bir mekan olacak. Söz vermiştik, gerçekleştirdik” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle