Hoşgeldiniz  

Liseli kıza tecavüz eden şüpheliyi linç etmek istediler

Semih Köken | 06 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Liseli kıza tecavüz eden şüpheliyi linç etmek istediler

ANTALYA’nın Gündoğmuş İlçesi’nde lise 1’inci sınıf öğrencisi kıza tecavüz edip kimseye söylememesi için tehdit ettiği öne sürülen 40 yaşındaki Ahmet A. tutuklandı. Adliye çıkışı şüpheliyi linç etmek isteyen grubu, polis biber gazıyla dağıttı.

Gündoğmuş’ta erkek kuaförü, evli ve 3 çocuk babası Ahmet A., birkaç hafta önce işyerinin karşısındaki kahvecinin kızı 15 yaşındaki H.D.’yi dükkanına çağırdı. İddiaya göre dükkanında zaman zaman kadınların saçlarını da yaptığı ayrı bölümde H.D.’ye tecavüz eden Ahmet A., olayı kimseye anlatmaması için de kızı tehdit etti.

Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan H.D.’nin olayı bir yakınına anlatması sonrası aile polise başvurdu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün Ahmet A.’yı gözaltına aldı.

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından Ahmet A. dün adliyeye sevk edildi. Şüphelinin tecavüz ettiği H.D.’nin yakınlarının da aralarında bulunduğu 25- 30 kişilik grup, adliye önünde toplandı. Çevik kuvvet ekipleri de adliye önünde önlem aldı. Gece adliye çıkışında şüpheliyi linç etmek isteyen gruba polis biber gazıyla müdahale ederek dağıttı.

Şüpheli Ahmet A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandıktan sonra geniş güvenlik önlemi altında Alanya Cezaevi’ne gönderildi.

FOTOĞRAFLI
DHA-Güvenlik – Türkiye-Antalya / Gündoğmus – Mehmet Ali CENGİZ
Foto 1 indir

ANTALYA'NIN GUNDOGMUS ILCESI'NDE LISE 1'INCI SINIF OGRENCISI KIZA TECAVUZ EDIP KIMSEYE SOYLEMEMESI ICIN TEHDIT ETTIGI ONE SURULEN AHMET A. TUTUKLANDI.(FOTO:GUNDOGMUS-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle