Hoşgeldiniz  

Linet ve Serkan Kaya Expo 2016’da konser verdi

Semih Köken | 20 Ağustos 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Linet ve Serkan Kaya Expo 2016’da konser verdi

EXPO 2016 Antalya’da sahneye çıkan Linet ve Serkan Kaya, sahnede arabesk rüzgârı estirdi.

Expo 206 Antalya gösteri salonunda devam eden yerli konserler serisinde dün akşam ilk olarak arabesk ve fantezi müziğin güçlü kadın sesi Linet sahneye çıktı. Payetli kıyafetiyle sahnede ışık saçan Linet, sesiyle de büyüledi.

Konsere ‘İncir’ şarkısıyla başlayan Linet, seslendirdiği şarkılar kadar sempatik tavırlarıyla da beğeni topladı. Linet, şarkılarını gösteri salonunu dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Expo 2016’da sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Linet, “Antalya Expo ne kadar büyük bir heyecan. Hep duyuyordum. Buraya katılmak benim için de çok büyük bir gurur ve şeref. Sizlerle buluşmak ne büyük mutluluk anlatamam” dedi. Konser sonunda Linet’e, programın sunuculuğunu yapan ‘Hopdedik Ayhan’ olarak bilinen radyo programcısı Ayhan Güngör tarafından Expo 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

SERKAN KAYA ARABESKİN ‘BABA’LARINI UNUTMADI

Linet’in ardından sahneye çıkan Serkan Kaya ise Orhan Gencebay’dan Ferdi Tayfur’a, Müslüm Gürses’ten İbrahim Tatlıses’e kadar arabeskin ‘baba’ları olarak bilinen isimlerin şarkılarını seslendirdi. Şarkı aralarında sık sık seyircilerle sohbet eden Kaya, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ve son günlerde yaşanan terör olaylarına değindi. Serkan Kaya yaşananlara olan tepkisini, “O namertlere boyun eğmiyoruz. O Türk bayrağı her zaman şerefiyle, onuruyla dalgalanacak” dedi.

Serkan Kaya, Expo 2016 Antalya’da sahnelenen ‘Küçük Ağa Sihirli Orman’da isimli tiyatro oyununda rol alan Survivor yarışmacılarından Efecan Dianzenza, Küçük Ağa dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi’yi de sahneye davet etti. Emir Berke ve Efecan, Torku Çocuk Adası’nda sahnelenen oyunlarına tüm çocukları davet etti. Konser sonunda Serkan Kaya’ya Expo 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık hediye edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle