Hoşgeldiniz  

Limak Hatıra Ormanı’na 10 bin yeni fidan

Semih Köken | 12 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Limak Hatıra Ormanı’na 10 bin yeni fidan

ANTALYA’nın Serik İlçesi’ndeki Limak Turizm Grubu’nun oluşturduğu Limak Hatıra Ormanı’nda 10 bin yeni fidan toprakla buluştu.
ANTALYA'NIN SERIK ILCESI'NDEKI LIMAK TURIZM GRUBU'NUN OLUSTURDUGU LIMAK HATIRA ORMANI'NDA 10 BIN YENI FIDAN TOPRAKLA BULUSTU. (FOTO:SERIK-DHA)
Antalya’da faaliyet gösteren Limak Turizm Grubu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Serik’te tahsis ettiği 100 dönümlük araziye Hatıra Ormanı oluşturdu. Geçen yıl 10 bin fidanın dikildiği ormana, bu yıl düzenlenen etkinlikle müşteriler, otel yöneticileri ve personelin katılımıyla 10 bin kara servi ve fıstık çamı fidanı toprakla buluşturuldu.

Etkinliğe katılan Limak Otelleri Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, “Antalya, Türk turizminin kalbi. Bu kalbin daima yeşil olması gerekiyor. Biz, Antalya’ya olan ilgimizi çevre bilincini artıran çalışmaları da destekleyerek, çok yönlü olarak göstermek arzusundayız” dedi.

Limak Hatıra Ormanı için tahsis edilen 100 dönümlük arazide 10 yılda toplam 100 bin ağaca ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Kaan Kavaloğlu, “Hedefimiz, müşterilerimiz adına oluşturduğumuz bu hatıra ormanını her geçen yıl zenginleştirmek ve Antalya’ya kalıcı bir eser bırakmak” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle