Hoşgeldiniz  

Lider Yine Coştu 4-0

Semih Köken | 08 Mart 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Lider Yine Coştu 4-0

Antalya Birinci Amatör Küme 2’nci Grupta Lider durumda bulanan Yeni Kemer Belediye Spor  kendi evinde Lig ikincisi Etibank Ferrokrom Antalya Elektrometalurji Sporu Tekirova Dr.Fehmi Öncel stadında ağırladı.

Maçın 90 dakikasını üstün oynayan sahada adeta futbol şovu yapan Kemer Belediye Spor seyircinin de desteği ile maçı 4-0 yenerek liderlik koltuğunu iyice salamlaştırırken 5’te Beş yaparak büyük başarıya imza attılar.

İlk yarıda üç topu direkten dönen Kemer Belediye Spor Yunus, Olkan ve Sercan’ın golü ile ilk 45 dakikayı 3-0 önde tamamladı. İkinci 45 dakikada Sercan’ın takımına kazandırdığı penaltı atışını Doğancan filelere göndererek durumu 4-0 yaptı. İlk 11 de başlayan yılların eskitemediği 38 yaşındaki  Devrim Zengin ise sahada takımı orkestra şefi gibi yöneterek oynadığı 71 dakika boyunca sahada basmadık alan bırakmazken ilk golün hazırlanışında da tecrübesini bir kez daha göstererek taraftarından büyük alkış aldı. Defansta ise Semih Güneş adeta geçilmez oldu. Hava hakimiyetinde her pozisyonda rakibinden önce hamle yaparak takımını rahatlattı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcuları kutlayan Kulüp Başkanı Ömer Bilici futbolcular tarafından omuzlara alındı. Futbolcuları soyunma odasının kapısında bekleyen aileleri ise bu anlamlı galibiyete ortak olarak futbolcuları kutladılar.

YER; Dr. Fehmi Öncel Stadı

HAKMLER: Seymur Kahraman*****, Turan Kabadayı***** ve E.Anıl Yağcı*****

YENİ KEMER BELEDİYESPOR:Uğur*****, Gökhan*****, Şamil****, Semih Günş*****, Ahsen Akkanat*****, Devrim*****(Dakika 71 Ender***) Yunus*****, Doğan Can*****(Dakika 60 Mevlüt****) Olkan*****,(Dakika 68 Serdar****) Sercan Çeliker****,, Ahmet Demir***

ETİBANK FERROKROM ELEKTROMTALURJİ SPOR: Berkay**, Onur**, (Dakika 83 Hüseyin*) Rüstem*, Osman Dikici**, Abdullah**, Osman Afşin**, Ramazan* (Dakika 53 Mustafa **) Arif**, Uğur**, Osman Gülmüş**, Osman Desen (Dakika 62 Yüksel**)

GOLLER: Dakika 17 Yunus, Dakika 20 Olkan, Dakika 32 Sercan, Dakika 52 Penaltı, Doğan Can

SARI KARTLAR: Gökhan Kemer Belediye Spor, Mustafa, Rüstem ve Osman Dikici,  Etibank Ferrokrom Spor

MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dakika 5 Şamil’in kullandığı  köşe vuruşunda topa iyi yükselen günün başarılı ismi Semih Güneş’in kafa vuruşu üst direkten döndü.

Dakika 8, haftalardır gol atamayan Ahmet bu defa direklere takıldı. Sol çaprazdan sert vuruşu çataldan döndü.

Dakika 17, Orkestra şefi Devrim Zengin kazanılan bir serbest vuruşu çabuk kullandı. Boştaki arkadaşı Doğan Can’ı gördü Doğan Can bekletmeden boştaki Yunus gördü Yunus yaklaşık 30 metreden topu 90 tabir edilen köşeye gönderdi 1-0

Dakika 20, Yunus’un uzun topunu iyi takip eden Olkan ceza sahasında defansında hatasından yararlanarak önüne aldı v düzgün ve sert bir vuruşla topu filelere gönderdi.  2-0

Dakika 28, Ender gelişen misafir takım Etibank Ferrokrom’lu Osman Gülmüş sağ çaprazdan sert vurdu köşeye giden topu kaleci Uğur güçlükle dışarı çeldi.

Dakika 32, Olkan şık bir topuk pasıyla takım kaptanı Sercan’ı gördü, Sercan plase bir vuruşla topu Kaleci Berkay’ın sağından filelere gönderdi. 3-0

İlk 45 dakika Kemer Belediye Sporun 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Dakika 52, ceza sahasına süratli ve çalımlarla giren Sercan’ı Abdullah düşürdü. Orta Hakem Seymur Kahraman penaltı noktasını gösterdi. Topun başına günün yine başarılı isimlerinden Doğan Can geldi. Doğan Can plase bir vuruşla topu ve Kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi. 4-0

4-0 rahatlığı ile gevşeyen Kemer Belediye Spor 58. Dakikada kalesinde tehlike yaşadı. Uğur ceza sahasının dışından sert vurdu top az farkla auta gitti.

Dakika 71, ilk golün kahramanı Yunus yine aynı ilk goldeki gibi yaklaşık 30 metreden sert vurdu kaleci Berkay topu güçlükle tokatladı.

Dakika 87. Etibank Ferrokrom’lu Uğur’un kafa vuruşu direğin köşesinden auta gitti.

Maçta başka pozisyon olmadı 90 dakika iyi mücadele eden ve ayağa iyi top yapan Kemer Belediye Spor bir maçı eksik olmasına rağmen Liderlik koltuğunu iyice oturdu ve rakibini 4-0 yenerek Beşte 5 yaptı.

 

 kemer belediye spor  (1) kemer belediye spor  (2) kemer belediye spor  (3) kemer belediye spor  (4)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle