Hoşgeldiniz  

Levent Yüksel’den EXPO 2016’da nostalji gecesi

Semih Köken | 05 Eylül 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Levent Yüksel’den EXPO 2016’da nostalji gecesi

Türk pop müziğinin güçlü sesi Levent Yüksel, EXPO 2016’da konser verdi. Şarkılarını Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranıyla birlikte seslendiren Yüksel, müzik dolu bir gece yaşattı. Yüksel, hayranlarına yeni çıkacak albümünün de müjdesini verdi.

 

Sunuculuğunu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının birincisi Sefa Doğanay’ın yaptığı gecede sahneye çıkan Levent Yüksel, Turkcell büyük amfi tiyatroyu coşturdu. Güçlü sesi ve yorumuyla beğeni toplayan Yüksel, konser boyunca hem çaldı hem söyledi.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Yüksel, konserine “Ya sonra” isimli parçasıyla başladı. Yüksel, gece boyunca, ‘Medcezir’, ‘Karaağaç’, ‘Beni Bırakın’, ‘Kadınım’, ‘Dedikodu’, ‘Bu Gece Son’, gibi sevilen şarkılarını, hayranları ile birlikte söyledi. Konser boyunca pek çok farklı enstrümanı da çalan Levent Yüksel, elektronik gitarla “Tuana” isimli sevilen şarkısını seslendirdi.

LEVENT YÜKSEL’DEN YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Konserde ağırlıklı olarak eski şarkılarına yer veren ve nostalji yaşatan Levent Yüksel bir sürpriz yaparak yeni albümünde yer alacak şarkıları da söyledi. İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği “Yalnızım Dostlarım” ve Orhan Gencebay’ın “Mevsim Bahar Olunca” isimli parçasını kendi yorumuyla seslendiren Yüksel, büyük beğeni topladı.

Konser sonunda Sefa Doğanay, Levent Yüksel’e EXPO 2016 Antalya’nın sembolü şakayık takdim etti. Antalyalı olan sanatçı, “Baktıkça memleketimden bir anı olacak” sözleriyle beğenisini dile getirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle