Hoşgeldiniz  

Letonyalı Gazeteciler Kemer’de

Semih Köken | 23 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Letonyalı Gazeteciler Kemer’de

Kemer’e gelen Letonyalı gazeteci ve yazarlardan oluşan heyete ilçenin tanıtımı yapıldı.
Letonya’dan gelen ulusal kanal, gazete ve dergi yazarlarıyla bloggerlardan oluşan heyet, Kemer’de bir dizi ziyaret ve gezi yaptılar. Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) tarafından konuk edilen 15 kişilik heyet Club Aura’nın açılış partisine katıldıktan sonra ertesi gün Tahtalı Dağı ve Phaselis Antik Kenti’ni ziyaret ettiler. Son olarak KETOB ve Kemer Belediyesi’nin organizasyonunda Ulupınar’da yemekte buluşan heyete Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, KETOB Başkan Vekili Şener Gürler ve KETOB Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç da eşlik etti.


Burada konuşan Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, bölgenin yeşil ve mavinin bir arada görülebileceği nadir noktalardan biri olduğunu söyledi. Bölgenin güvenli bir yer olduğunun altını çizen Kaymakam Feslihan, heyetin bunu kendi gözleri ile görmelerinin daha iyi olduğunu vurguladı.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel’de heyete ilçe ve tarihi noktalarla ilgili bilgi verdi.Yemeğin ardından heyete çeşitli hediyeler verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle