Hoşgeldiniz  

‘Laz Mehmet’ anısına turnuva

Semih Köken | 20 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

‘Laz Mehmet’ anısına turnuva

ANTALYA’da yaşamını yitiren ‘Laz Mehmet’ lakaplı eski Antalyaspor futbolcusu Mehmet Özkul anısına, düzenlenen ayak tenisi turnuvası sona erdi.

Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü (ATİK) ile Spor Dostları Derneği tarafından, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) desteğiyle düzenlenen turnuva, oynanan final maçlarının ardından sonuçlandı. Çoğunluğu Antalyasporlu eski futbolcuların oluşturduğu takımların mücadele ettiği turnuvada, Rauf Kolancı, Kemal Yıldırım, Mehmet Tuncer gibi isimlerin yer aldığı MSZ Kuaför şampiyon oldu.

Antalyaspor’un efsane futbolcuları arasında yer alan Adnan Gülek, Muzaffer Yüzbaş ve Osman Akyol’un forma giydiği Bilallerspor ikinci, Ankaspor ise üçüncü oldu. Eski İl Emniyet Müdürü Natık Canca, Antalyaspor ve ATİK yöneticilerinin ödül verdiği kupa töreni duygulandıran görüntülere sahne oldu.

Mehmet Özkul’un eşi Fatma Özkul törende eşine duyulan sevgiden dolayı herkese teşekkür etti. Konuşmasını ağlayarak bitiren Fatma Özkul’a bazı kurum ve kuruluşlar maddi katkı sağlarken, turnuvanın da tüm geliri acılı eşe verildi. Fatma Özkul’a bir de üzerinde eşinin adının yazılı olduğu 7 numaralı Antalyaspor forması hediye edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle