Hoşgeldiniz  

Kuveytli işadamları EXPO 2016’yı ziyaret etti

Semih Köken | 19 Şubat 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Kuveytli işadamları EXPO 2016’yı ziyaret etti

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı davetiyle yatırım imkânlarını değerlendirmek üzere Antalya’da bulunan Kuveytli işadamları EXPO 2016 Sergi Alanı’nı da ziyaret etti.

Kuveyt’in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi ailesi Antalyalı işadamlarıyla birlikte 23 Nisan’da kapılarını açmaya hazırlanan EXPO 2016’nın Aksu’da bulunan 112 hektarlık sergi alanında incelemelerde bulundu.

Heyet, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcıları Faik Akturan ve Fırat Işık eşliğinde EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı’nı gezdi. EXPO 2016 Basın Sözcüsü Erol İşbilir heyete Yeşil Köprü üzerinde alan hakkında bilgi verdi.

EXPO’ların herkesin takip ettiği ve iyi bilinen bir organizasyon olduğunu söyleyen Al Kharafi Grup’un Turizm Sektör Başkanı Eyad Al Kharafi, işbirliği ve yatırım fırsatlarını görüşmek üzere geldikleri Antalya’da kısa bir süre sonra kapılarını açmaya hazırlanan EXPO 2016 alanını da görmek istediklerini söyledi.

Al Kharafi, konuşmasını şöyle tamamladı.

“Dünyanın pek çok yerinde Antalya’da EXPO 2016 için neler yapıldığı merak ediliyor. Önümüzdeki aylarda bu alan, Antalya’nın merkezi olacak. Biz de bu nedenle buradayız. Burada iyi bir iş çıkarılırsa Antalya için herşey daha iyi olacak. Biz de burada neler yapıldığını görmeye geldik. Ayrıca birlikte çalışma imkânı bulabileceğimiz konular var mı onu öğrenmeye geldik. Bu ilk ziyaretimiz. Eminim işbirliği yapabileceğimiz konular hakkında daha pek çok görüşmemiz olacak.”DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle