Hoşgeldiniz  

Kurucu Başkanımızı Rahmetle Anıyorum

Semih Köken | 11 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kurucu Başkanımızı Rahmetle Anıyorum

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’in kurucu Belediye Başkanı olan ve geçtiğimiz hafta vefat eden Mehmet Emin Minta’yı bir kez daha rahmet ve minnetle andı.

Geçtiğimiz pazar günü Kemer’in vefat eden kurucu Belediye Başkanı Mehmet Emin Minta için okuttuğu Mevlid-i şeriften sonra, bu nezaketli davranışından dolayı Kemer halkı ve Minta ailesinin bir kez takdirini daha toplayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yaptığı açıklamasında“Vefat eden Kemer’in kurucu Belediye Başkanı ve değerli büyüğümüz olması sıfatı ile Mehmet Emin Minta için okuttuğumuz Mevlid-i Şerifin kabul olmasını diliyor, sayın Minta’ya hakkımızı helal ediyoruz” dedi. 
BU DAVRANIŞIM, DÜRÜST SİYASETİN BAŞLANGICI OLMALIDIR
Kemer’in kurucu ve ilk Belediye Başkanı olan Mehmet Emin Minta’nın vefatının ardından ilk kez konuşan Başkan Gül, “Eskiden Siyasi Rakiptik. Siyasetin gereği olarak birbirimizi kırmış ve zamanında birbirimizi incitici sözler de sarf etmiş olabiliriz. Gelinen noktada, kurucu ve ilk Belediye Başkanımız olan değerli büyüğümüz Mehmet Emin Minta için Kemer’in şu anki Belediye Başkanı olarak Mevlid-i Şerif okuttum. Açıkçası Bu davranışım; düzgün, şeffaf, dürüst ve çıkara dayalı değil, halka ve hizmete dayalı siyasetin başlangıcı ve miladıdır. Hiç bir şekilde çıkara dayalı olmayan bu davranışımın ve dürüst siyasetin öncelikle Kemer’de, sonrasında ise Türkiye’de bir örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle