Hoşgeldiniz  

Kurban Bayramı’na Doğru

Semih Köken | 09 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kurban Bayramı’na Doğru

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kurban Bayramı‘na ilişkin valilik olarak her türlü önlemi aldıklarını bildirdi.

Antalya Valisi Karaloğlu, Kurban Bayramı‘na ilişkin yayımladığı mesajında, bayramların milli ve manevi değerler etrafında bütünleşilmesini sağlayan önemli ve özel günler olduğuna dikkati çekti.

Milletçe zor bir dönemden geçilen günlerde bayramların birlik ve beraberliğe kastedenlere verilecek en güzel cevap olduğunu ifade eden Vali Karaloğlu, bayramların birlik ve bütünlüğün, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile olması gerektiğini kaydetti.

Bayramlarda sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması gerektiğinin altını çizen Karaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hep birlikte huzur içerisinde bir bayram geçirmeyi Rabbimden niyaz ediyorum. AntalyaValililiği olarak her türlü önlemi aldık. İlgili birimlerimiz bayram boyunca halkın hizmetinde olacak. Antalyalıların Kurban Bayramı‘nı en kalbi duygularla kutluyor, huzur dolu bir bayram diliyorum.”

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ise, yayımladığı mesajında, Antalyalıların Kurban Bayramı‘nı tebrik etti.

Bayramların sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en samimi haliyle yaşandığı, millet kavramının içini dolduran manevi değerler olduğunu belirten Tonbul, Antalya Emniyeti olarak bayramın coşkuyla kutlanması, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için bu bayramda da görev başında olduklarını vurguladı.

Kendisini ülkesine ve milletine adayan emniyet mensuplarının tüm tedbirleri aldığını ifade eden Tonbul, şunları kaydetti:

“15 Temmuz darbe girişiminin ardından 21 Temmuz’da ilan edilen OHAL’le tüm kamu kurum ve kuruluşlarında olağanüstü güvenlik uygulamaları getirildi. Bu süreçte güvenlik zafiyeti oluşmasına fırsat vermemek adına tüm personelimiz özveri ve gayretle çalışmaktadır. Bu tedbirlerin vatandaşların huzur ve güvenliği için olduğunun bilincinde olan halkımıza gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Antalyalıları Kurban Bayramını kutlar, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle