Hoşgeldiniz  

Kuran Kursu Minik Öğrencileri Başkan Vekili Can’ı Şaşırttı

Semih Köken | 14 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kuran Kursu Minik Öğrencileri Başkan Vekili Can’ı Şaşırttı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen “Okul Öncesi Din Öğretimi Projesi” çerçevesinde “ 4-6 yaş Kuran Kursları”nda eğitim gören öğrenciler, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Ahmet Can’ı başkanlık makamında ziyaret etti.
Kısa sürede duaları öğrenen öğrencilerin şaşkınlıkla izlediğini belitten Başkan Vekili Can, kurs hocalarına teşekkür ederek bu tür eğitimlerin çocuklara küçük yaşta verilmesinin önemli olduğunu vurgularken dua okuyan minikleri de alkışlamayı unutmadı.

Kuzdere İmamı Aza ve Kemer Merkez Huzur Kuran Kursu 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik açılan Kuran Kursu sınıfı minik öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can’a Camilere ve Kuran Kurslarına yapılan yardımlar için teşekkür ziyaretinde bulundular.
Belediyenin Kuran Kursu sınıfına yaptığı yardımlar için teşekkür eden minik öğrenciler, kurs binası için isteklerini de öğretmenleri ile birlikte Başkan Vekili Can’a ileterek teşekkür ettiler.
2 ay gibi kısa dönemde öğrendikleri duaları Başkan Vekili Ahmet Can’a okuyan minik öğrenciler Başkan Can’ı duygulandırdı. Kısa sürede duaları öğrenen öğrencilerin şaşkınlıkla izlediğini belitten başkan Vekili Can, kurs hocalarına teşekkür ederek bu tür eğitimlerin çocuklara küçük yaşta verilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Söz konusu eğitim oldu mu biz belediye olarak her zaman öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin yanındayız. dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle