Hoşgeldiniz  

KUPALARA ABONE OLDULAR

Semih Köken | 22 Eylül 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Türkiye’nin en prestijli rallisi unvanına sahip olan ve Çorum’da ilk defa düzenlenen Çorum Belediyesi Hitit Rallisi sona erdi. 42.’si düzenlenen Hitit Rallisi’nde; 2. kategoride ikinciliği ve Genel Klasmanda üçüncülüğü alan Kenan Kar-Erdal Boz ve KAT 2 ‘de 3.lüğü olan Okan Tanrıverdi-Soner Tamer ile 1. kategoride 2. olan Mehmet CİVELEK ve Bülent ALTINOK bu zorlu mücadeleden Kemer’e kupa ile döndü.

Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından düzenlenen ralliye Cumartesi etabından sonra Pazar etabı gerçekleştirildi. 1. gün aksam Çorum Fuar alanında gerçekleşen seyirci etabından sonra Pilotlar, dağlık bölgede yer alan 302 km.lik Kırkdilim ve Çatak mevkilerindeki zorlu yollardan oluşan parkuru dört kez geçerek, en iyi zamanı elde etmeye çalıştı. Oldukça heyecanlı geçen yarışlar sonunda Çorum Belediyesi önünde ödül töreni düzenlendi.

Kariyerindeki ilk gece yarışı olduğunu belirten Kemer Motor sporları pilotu Kenan KAR, ” Yeni aracımla bu benim ilk asfalt yarışım oldu. ilk gün etapların gece geçilmesi bizim için farklı bir tecrübeydi, bu etaplarda iyi zamanlar yaptık.” dedi. Şampiyona da sona yaklaşıldığını, yarış eksiği olmasına rağmen yıl sonuna 1 yarış kaldığını mücadeleye devam edeceklerini belirterek  “Ana sponsorumuz Kemer Belediyesi ve Güney Botanik’e desteklerinden ve güvenlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.hitit_ralli2 hitit_ralli1 hitit_ralli3

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle