Hoşgeldiniz  

Kumluca’da yağmur duası etkinliği

Semih Köken | 07 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca’da yağmur duası etkinliği

ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde kış dönemi yağışın az olması nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenlendi.
ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESI'NDE KIS DONEMI YAGISIN AZ OLMASI NEDENIYLE YAGMUR DUASI ETKINLIGI DUZENLENDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)
Kumluca’ya bağlı Kuzca Mahallesi’nde her yıl Hıdrellez’de mevlit veren bölge halkı bu yıl yağışın az olması nedeniyle yağmur duası yapmaya karar verdi. Dün gerçekleşen etkinlikte sabah erken saatte meydanda toplanmaya başlayan bölge halkı, mevlit, ardından da cuma namazına katıldı. Sonrasında mahalle imamı Durmuş Aydın yağmur duasını okudu. Etkinliğe Kaymakam Polat Kara da katıldı.

Mahalle muhtarı Ali Okur, “Bugün burada bana bir şeyi öğrettiniz. Kaymakamımız başta olmak üzere tüm halkımızın en iyi ve en kötü günlerde dahil yanımızda olacağınıza inandım. Her yıl yaptığımız Hıdrellez yemeğimizi bu yıl halkımızla yaptığımız istişare ile yağmur duasına dönüştürdük. İnşallah rabbimiz dualarımızı kabul eder” dedi.
ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESI'NDE KIS DONEMI YAGISIN AZ OLMASI NEDENIYLE YAGMUR DUASI ETKINLIGI DUZENLENDI. ETKINLIK SONUNDA VATANDASLAR TARAFINDAN KAYMAKAM POLAT KARA'YA EL YAPIMI BICAK VE KASIK HEDIYE EDILDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)
Etkinlik sonunda vatandaşlar tarafından Kaymakam Polat Kara’ya el yapımı bıçak ve kaşık hediye edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle