Hoşgeldiniz  

Kumluca Kültür Merkezi’nin ihalesi yapıldı

Semih Köken | 15 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca Kültür Merkezi’nin ihalesi yapıldı

KUMLUCA Belediyesi tarafından yapılması planlanan kültür merkezinin ihalesi gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi’nde yapılması planlanan modern çok amaçlı kültür merkezi binasının yapım ihalesine 6 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 6 milyon 333 bin lira olan kültür merkezi binası inşaatı için en yüksek teklifi 7 milyon 190 bin lira ile Teraş İnşaat firması verirken, en düşük teklifi ise 4 milyon 332 bin lira ile SMT İnşaat firması verdi.

İhalenin ardından açıklama yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede büyük bir eksikliği giderecek olan ve ilçeye değer katacak kültür merkezi binasının en kısa sürede tamamlanması için çalıştıklarını, bu amaçla inşaatın ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

İhale komisyonunun gerekli incelemelerinin ardından ihaleyi kazanan firmanın belirleneceğini aktaran Başkan Çetinkaya, “İhale komisyonumuz ihaleye katılan firmaların dosyalarına gerekli incelemeleri yaparak ihaleyi kesinleştirecek. Kazanan firmaya yer tesliminden sonra 1 yıl gibi bir sürede inşaatın tamamlanmasını hedefliyoruz. İnşallah ilçemiz için hayırlı ve güzel bir eser kazandırmış oluruz” dedi.

Yaklaşık 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip kültür merkezi binası içerisinde 300 metrekare kütüphane, sergi salonu, 500 kişilik konferans salonu, iki derslik, kafeterya, çok amaçlı teras ve mescit bulunuyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle