Hoşgeldiniz  

Kumluca Belediye personeline EBYS eğitimi

Semih Köken | 11 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca Belediye personeline EBYS eğitimi

KUMLUCA Belediyesi tarafından Elektronik Belge Yönetimi Sistemi’ne (EBYS) geçilmesi dolayısıyla personele eğitim verildi.

Kumluca Belediyesi’nde 1 Nisan’dan itibaren uygulanmaya başlanan EBYS ile ilgili personele yönelik eğitim belediye toplantı salonunda yapıldı. Eğitime, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri de katıldı.

EBYS proje koordinatörü Doğu Akoğlu tarafından verilen eğitimde, sistemin nasıl kullanılacağı, faydaları ve yaşanabilecek sıkıntılar hakkında teorik ve uygulamalı bilgi verildi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak daha önce de birçok yeniliklere imza attıklarını, EBYS ile de belediye hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve kontrol edilebilir şekilde sunmayı amaçladıklarını söyledi. EBYS’nin Kumluca Belediyesi’nde daha önce var olan toplam kalite yönetim sisteminin tamamlayıcı bir unsuru olduğuna dikkati çeken Başkan Çetinkaya, “Artık bu sistem sayesinde belediyemizin tüm yazışmaları elektronik bir ortamda yapılacak. İş ve işlemler için yapılacak uygulamalar kağıt üzerinden değil, elektronik ortamda takip edilecek. Evrak karmaşası ve bürokrasi azalacak. Böylece zaman kaybı önlenecek, en önemlisi de vatandaşlarımıza hizmetimiz daha da hızlanacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle