Hoşgeldiniz  

Kuaförler ‘promosyon’dan dertli

Semih Köken | 29 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kuaförler ‘promosyon’dan dertli

ANTALYA’da yaklaşan Kuaförler ve Manikürcüler Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Kadir Yamaç, öncelikle mesleki sorunların çözümü için çalışacağını söyledi. Kuaförlüğün bazı işletmeler tarafından promosyon gibi gösterilmesini eleştiren Yamaç, bunun son bulması için tüm meslektaşlarından imza topladıklarını belirtti.

 

Antalya’da Kuaförler ve Manikürcüler Odası başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Kadir Yamaç, seçim öncesi sorunların çözümü için imza kampanyası başlattı. Yamaç, başta düğün salonları olmak üzere gelinlikçi, beyaz eşyacı ve benzeri işletmelerin sanatlarını hafife alarak promosyon adı altında haksız kazanç elde ettiklerini ifade etti.

 

Yamaç, “Sektörümüzde büyük bir yara olan düğün salonları, gelinlikçiler ve benzeri işletmelerin promosyon adı altında kendi satışlarını artırmak için yapmış olduğu salon anlaşmaları yapmalarını istemiyoruz. Sanatımızı hiçe sayarak bizleri promosyon malzemesi yapan ve bu anlaşmaları yaparak ‘ekstra’ alıyoruz adı altında elde edilen haksız kazanca da karşıyız” dedi.

 

Ortalama yıllık 20 bin düğün organizasyonu yapılan Antalya’da bu şekilde çalışan salonların dışında yüzlerce salonun yıllardır gelin saçı taramadığını belirten Yamaç, “Bu sorunu ilgili mercilere taşımak, hakkımızı aramak ve sesimizi duyurmak, bu gidişe dur diyebilmek için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız. El ele vererek bu sorunu aşmak bir çözüme kavuşacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

 

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle