Hoşgeldiniz  

Kuaförler Derneği Başkanı Ceylan Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Semih Köken | 06 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kuaförler Derneği Başkanı Ceylan Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

C.M.C&C.A.T Profesyonel Kuaförler Derneği Başkanı Mustafa Ceylan ve beraberindekiler Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.
Uluslararası CMC ve CAT Dünya Kuaförler örgütü ile birlikte Yurt dışında bir çok Festivallere imza atan Türkiye Profesyonel Kuaförler Derneği Başkanı Mustafa Ceylan Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek Nisan 2017 tarihinde Kemer’de yapılacak olan “Uluslararası Kuaförler Festivali” ile ilgili görüşmelerde bulundu.
Yurt dışında bir çok festivaller düzenlediğini anlatan Dernek Başkanı Mustafa Ceylan; Eylül ayında İtalya’da yapılacak olan festivalin yapılmasından sonra, üç gün sürecek olan festivalinde Kemer’de yapılacağını, Kemer’de yapılacak festivale, Fransa, İtalya, Belçika, Japonya, Ukrayna, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, G.Kore, Ürdün, Almanya ve Lübnan’dan yarışmacılar katılacak. Amaçlarının ülke tanıtımına ve turizme katkı sağlamak olduğunu da vurgulayan Ceylan; üç gün boyunca çeşitli görsel etkinlikler de yapılacağının altını çizerek desteklerinden dolayı Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gül, “Kemer tanıtımı açısından önem arz eden böyle bir festivalin Kemer’de yapılamasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Kemer Belediyesi olarak imkanlar dahilinde böyle bir organizasyona destek olacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle