Hoşgeldiniz  

Kuaför ve Berberler İlk Siftahlarını Yaptılar!

SEMİH KÖKEN | 11 Mayıs 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kuaför ve Berberler İlk Siftahlarını Yaptılar!
Yaklaşık 1,5 aydan bu yana evde olan ve gelir kaybına uğrayan berberlerin, Korona virüs belası birçok sektörü vurduğu gibi berber ve kuaförleri de ekonomik olarak kötü yönde etkiledi.
Hizmet vermeye başlayan berber ve kuaförler ilk müşterilerini alarak ilk siftahlarını yaptılar.
İçişleri Bakanlığı, 6 Mayıs 2020’de valiliklere bir genelge göndererek, berber, kuaförler ve güzellik salonlarının çalışma esaslarını belirledi. Genelgeye göre, berber, kuaför ve güzellik salonları, 09.00-21.00 saatlerinde çalışacak, müşterilere randevu sistemiyle hizmet verilecek.
Kemer Akdeniz Caddesinde Hizmet veren Liza Kuaför Salonu sahibi Barış Önüs Açılma kararının son derece iyi bulduğunu vurgularken, “Çok özlemiştim mesleğimizi, yaklaşık 50 gündür kapalı haldeydik. Sıkıntılar yaşamaya başlamıştık. Açılma kararı çok iyi oldu. İnşallah memleketimiz ve esnaf arkadaşlarımız içinde iyi olur.
Aynı caddede hizmet veren Yaz Kuaför işletmecisi Ramazan Yaz; kirayı peşin yatırdığımız için zaten zor durumdayız. Buna da şükür açılma kararı sonrası ilk müşterilerimizi aldık sezon iyi gibi görünmediğini de söyleyen yaz Allah hepimizin yardımcısı olsun, dedi
Hastane Caddesinde hizmet veren Jasemin Kuaför sahibi Yasemin Üst ise; hijyen konusunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Her gelen müşteri sonrası salonu havalandırdıklarını ve tek kullanımlık malzeme kullandıklarını bu da hem bizler için hem de müşterilerimiz için çok önemli bir önlem. Tüm esnafa da bol kazanç dilemeyi temenni eden Üst; inşallah iyi olacak. Dedi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle