Hoşgeldiniz  

Kraliçe adayları Expo 2016’ya hayran kaldı

Semih Köken | 01 Haziran 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kraliçe adayları Expo 2016’ya hayran kaldı

MISS Kemer International Güzellik Yarışması için Antalya’ya gelen 20 ülkenin güzelleri, Expo 2016 Antalya sergi alanını gezdi.

Türkiye’nin A1 kategorisinde ilk kez ev sahipliği yaptığı botanik Expo 2016 Antalya sergi alanı, Kemer İlçesi’nde kampa giren 20 ülkenin güzelini ağırladı. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması’na katılan ve aralarında Almanya, Rusya, Sibirya, ABD ve Ermenistan’ın da bulunduğu 20 ülkenin kraliçe adaylarına 1121 dönümlük sergi alanı hakkında bilgi verildi. 53 ülkenin katıldığı Expo 2016 Antalya’da bitki heykeller, Restoranlar Sokağı, su ve ışık gösterilerinin yapıldığı gölü gezen kraliçe adayları, ülke bahçelerini gezdi ve Yeşil Köprü üzerinde poz verdi.

EXPO 2016’YI KAMP PROGRAMINA ALDIK

Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nın organizatörü Adnan Şeker, Türkiye’ye gelen kraliçe adaylarının mutlaka Expo 2016 Antalya’yı görmesi gerektiğini düşündüklerini, bu yüzden kamp programına aldıklarını söyledi. Her kıtadan güzel adayının yarışmaya katıldığını vurgulayan Şeker, “Daha çok bizim turizm ilişkilerimiz olan ülkelerden güzeller var. Ama bunun yanında Yeşil Burun ‘Cape Verde’ye kadar farklı ülkelerden gelen kızlarımız var” dedi. Şeker, finalin 3 Haziran’da yapılacağını belirtti.

ABD’den yarışmaya katılan kraliçe adayı 20 yaşındaki Vlada Saulchenkova, kamp sürecinin keyifli geçtiğini, Expo 2016 Antalya alanına da hayran kaldığını söyledi. ABD güzeli, kameralara, “Dünyadaki herkese sesleniyorum. Antalya’ya Expo 2016’ya gelin çünkü burası çok güzel bir yer. Sizi bekliyoruz” dedi.

Atlas Okyanusu’ndaki Yeşil Burun Adaları olan Cape Verde’den yarışmaya katılan 24 yaşındaki Monica Sofia da Türk insanının cana yakınlığını, centilmen ve çalışkanlığını gördüğünü anlattı. Sofia, “Benim ülkem buraya çok uzak ama burada kendimi çok iyi hissettim. Türkiye görülmeli. Expo 2016 Antalya şaşırtıcı bir alan, buraya gelmemizi sağlayanlara teşekkürler” diye konuştu.

Romanya’dan yarışmaya katılan 24 yaşındaki Claudia Demian ise Antalya’ya ilk kez geldiğini ve tekrar gelmek istediğini vurgularken, dağların, yeşil doğanın kendini büyülediğini söyledi. Demian, “Lütfen Expo 2016 Antalya’ya gelin. Mutlaka burada olmalısınız” çağrısında bulundu.

Kraliçe adayları gezinin sonunda Expo Kulesi’ne de çıkarak fotoğraf çekti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle