Hoşgeldiniz  

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu ve Kemer Belediyesi’nin Katkılarıyla

Semih Köken | 16 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu ve Kemer Belediyesi’nin Katkılarıyla

Uluslararası Irk Standartları Yarışması (CACIB)

İlk Kez Antalya’da

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu bu yıl ilk kez Antalya/Kemer’de Ulusal Irk Standartları Yarışması (CACIB) düzenliyor. Daha önceki yıllarda yalnızca ulusal olarak düzenlenen ve bu yıl ulusal düzeyde VI. sı gerçekleştirilecek olan Ulusal Irk Standartları Yarışması (CAC) ile ilki düzenlenecek olan Uluslararası Irk Standartları Yarışması (CACIB), ulusal ve uluslararası pek çok katılımcıyı 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Antalya’da buluşturacak. CAC ve CACIB yarışmalarına iki günde 400’den fazla köpek katılım gösterecek.

Antalya/Kemer’de 19-20 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek yarışmada ilk gün (CAC-ulusal ırk standartları) ikinci gün ise (CACIB- uluslararası ırk standartları) yarışmaları gerçekleştirilecek. Yarışmada köpekleri Hollandalı hakem Rony DOEDIJNS (NL) ile ülkemizden Ozan BELKIS (TR), Ümit ÖZKANAL (TR), Cem SÜTUNÇ (TR), Adnan ÜKE (TR,) Fatih ÇOKCAN (TR), Umut AYDINOĞLU (TR), Juliana SHESTAKOVA (TR), Ersel YILDIRM (TR) değerlendirecek.

Farklı ülkelerden ve Türkiye’den yaklaşık 200 katılımcının yer alacağı yarışma Kemer Belediyesi’nin katlılarıyla Limra Club Park Otel alanında gerçekleştirilecek.  Yarışmaya katılımcıların yanı sıra tüm ilgililer ve hayvan severler de izleyici olarak katılabilecek

2006 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF), ülkemize ait yerli ırkların Türkiye/ Türk Milleti adına uluslararası platformda kaydedilmesini, tüm köpek ırklarının FCI (Dünya Köpekbilimi Federasyonu) üyesi tüm ülkelerde üretilip bakıldıkları şartlar altında ülkemizde de üretilip bakılmalarını sağlamak, bunların soylarının bilinebilmesi için bir soy kütüğü oluşturmak ve soy kütüğünü tutmak amacı ile ülkemizde farklı tarihlerde ve farklı illerde çeşitli etkinlik ve yarışmalar düzenliyor.

 

Yarışma Tarihi:

VI. Antalya CAC (19.03.2016)
ULUSAL IRK STANDARTLARI YARIŞMASI
I.Antalya CACIB (20.03.2016)
ULUSLARARASI IRK STANDARTLARI YARIŞMASI

 

Yarışma Saatleri: 09:00-17:00

 

Yarışma Yeri: Limak Limra Club Park Otel – Kemer, Antalya
Sahil Cad. Kiriş Mah. No: 22/4, Kiriş / Kemer – Antalya

 

İletişim : http://www.kif.org.tr  – info@kif.org.tr

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle