Hoşgeldiniz  

Kooperatiflerin sorunları ATSO’da konuşuldu

Semih Köken | 30 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kooperatiflerin sorunları ATSO’da konuşuldu

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 32. Meslek Komitesi (Konut ve işyeri yapı kooperatifleri) genişletilmiş toplantısı ATSO Meclis Salonu’nda yapıldı.

 

Toplantıya ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, ATSO 32. Meslek Komitesi Üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve çok sayıda kooperatif yöneticisi ve sektör temsilcisi katıldı. Toplantının açılışında konuşan Mustafa İssi, Türkiye’de ve dünyadaki kooperatifçiliğin hangi noktada olduğunu anlattı. Dünyada kooperatifçiliğin özellikle tarımsal alanda çok ilerlediğini ancak yapı kooperatifleri konusunda da öne çıktığını belirten İssi, Türkiye’nin bu yapıyı örnek alması gerektiğini belirtti.

 

Sektörün sorunlarını yakından bildiğini ve gerekli mercilerle her zaman kooperatiflerin sorunları için toplantılar yaparak bir araya geldiklerini aktaran Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, “Bugün burada da bir araya gelerek sizlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşacağız. Buradan aldığımız notları da gerekli yerlere ileteceğiz. Üyelerimiz olan kooperatiflerin sorunlarını çözmek için elimizden gelenleri yapacağız” şeklinde konuştu.

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İssi’nin konuşmasının ardından söz alan katılımcılar, yapı kooperatifçiliği konusunda ATSO üyelerinin yaşadığı sorunlar ile özellikle Çalkaya, Kemerağzı – Kundu ve Antalya’nın çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren kooperatiflerin müşterek sorunları ile imar sorunlarını dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan ve ilgili kurumlardan sorunların çözüme ulaştırılmasını talep etti. Katılımcılar gerektiğinde konunun Antalya Valiliği ve ilgili Bakanlıklara da ayrıca iletilmesini de talep etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle