Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’nda Kültür Merkezi ve Cemevi..

Semih Köken | 04 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı’nda Kültür Merkezi ve Cemevi..
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Gürsu Mahallesi’nde 306 ile 307 sokak kesişiminde bulunan 3285 parsel üzerine inşa edilen Kültür Merkezi ve Cemevi, son derece modern mimari yapısıyla bölgeye değer katıyor. Kültür Merkezi ve Cemevi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi inanç ve kültürünün yaşatılması amacıyla yaptırılan kültür merkezinin büyük ölçüde tamamlandığını duyurdu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Alevi Kültür Derneği’nin üyelerine bundan birkaç yıl önce cemevi sözü verdiğini hatırlatarak, bu sözün gereğini bu projeyle yerine getirdiklerini söyledi. Gürsu Mahallesi’nde inşası büyük ölçüde tamamlanan Kültür Merkezi ve Cemevi’nin birkaç ay içinde hizmete açılacağını dile getiren Başkan Böcek, projenin maliyetinin 2 milyon lira olduğunu bildirdi.

Muhittin Böcek, 300 kişilik anfi salonu, kafeterya ve idari odalarıyla bin 100 metre kullanım alanı bulunan Kültür Merkezi ve Cemevi’nin bölge sakinleri için şimdiden hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle