Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’na cemevi

Semih Köken | 18 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı’na cemevi

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, Gürsu Mahallesi’nde yapımı devam eden ‘Kültür merkezi ve cemevi’ inşaatını inceledi.

KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK VE ALEVI KULTUR DERNEKLERI GENEL BASKANI DOGAN DEMIR, GURSU MAHALLESI'NDE YAPIMI DEVAM EDEN 'KULTUR MERKEZI VE CEMEVI' INSAATINI INCELEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Gürsu Mahallesi’nde inşa edilen Kültür merkezi ve cemevi’nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Mefruşat çalışmalarında sona gelinen merkezi inceleyen Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şube Başkanı Tahsin Akpınar, son durum hakkında bilgi aldı.

Başkan Muhittin Böcek, alevi vatandaşların inanç ve kültürlerini yaşatabilecekleri son derece modern bir tesisi Konyaaltı’na kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Tesis içersinde gasilhane ve morg da bulunduğunu kaydeden Başkan Böcek, kültürel etkinlikler için 304 kişilik tam donanımlı salon, çalışma ofisleri ve kafeterya gibi birimlerin yer aldığını söyledi. Kültür merkezi ve cemevi’nin 10 gün içinde hizmete açılacağını dile getiren Başkan Böcek, tüm bölge sakinleri ve Alevi vatandaşlara hayırlı olması dileğinde bulundu.

DEMİR’DEN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ise kültür merkezi ve cemevi olarak tesis edilen yapının son derece modern göründüğünü, bundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Başkan Böcek’in kendilerine bir söz verdiğini ve bugün gezdikleri bu tesis ile bu sözün fazlasıyla yerine getirildiğini ifade eden Demir, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle