Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Hobi Fest 2016 için geri sayım

Semih Köken | 01 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı Hobi Fest 2016 için geri sayım

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4- 5 Haziran’da düzenlenecek Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2016 etkinliğiyle Türkiye’de bir ilke daha imza atacaklarını söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Hobi Fest 2016 etkinliği ile ilgili basın toplantısı düzenledi. 35 katılımcı kulüp ve 50 bin ziyaretçi ile Türkiye’nin en geniş katılımlı hobi festivalini gerçekleştireceklerini aktaran Başkan Böcek, “Burada amacımız hobi sahibi insanları bir araya getirerek Antalya’nın sosyo-kültürel yaşamına katkı sağlamak. 35 hobi grubuyla Türkiye’de bütün grupları bir araya getirdiğimiz kapsamlı bir etkinlik olacak. Tüm Türkiye’de ulusal ve uluslararası alanda Antalya Konyaaltı Hobi Fest 2016’yı büyüterek, geliştirerek götüreceğiz. Her yaştan her insanın heyecan duyacağı, güzel buluşmayı gerçekleştireceğiz” dedi.

Etkinliğe katılacak hobi kulüpleri çeşitli etkinlikler yapacak, nostaljik otomobil ve motosiklet sergisi, offroad, model uçak ve dans gösterileri de sunulacak. Etkinliklerde yapılacak yarışmalarda dereceye girenlere ise bazı eğlence merkezlerine ücretsiz giriş bileti hediye edilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle