Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi’nden yeni bir kreş daha

Semih Köken | 22 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi’nden yeni bir kreş daha

KONYAALTI Belediyesi tarafından Gürsu Mahallesi’ne yapılan kreş, nisan ayının ilk haftasında hizmete açılacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, ilçeye üç anaokulu ve bir kreş kazandırdıklarını hatırlatarak, ikinci kreşi Gürsu Mahallesi’nde hizmete açacaklarını dile getirdi. Tefrişat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan kreşte incelemelerde bulunan Başkan Böcek, Şehit Teğmen Ayfer Gök ve Alper Duru anaokullarının ardından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Uncuali Anaokulu ile bölgeye üç anaokulu kazandırdıklarını söyledi.

Geçen yıl yine Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’ni hizmete açtıklarını vurgulayan Böcek,

“İnsanı iyi yetiştirince, dünya kötülüklerden ve zulümden kurtulacaktır. Bunun yolu da eğitimden geçiyor. Eğer bizler eğitimi kolay ulaşılabilir kılarsak inanıyorum ki bugünün çocukları, bugünün büyüklerinden çok daha sevgi dolu bir dünya inşa edecekler” dedi. Başkan Böcek, bu düşünceyle her zaman eğitime destek olduklarını ifade etti.

NİSAN AYINDA HİZMETE AÇILIYOR

Uncalı Mahallesi’nde inşa edilen Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde 3-6 yaş arası 90 öğrenciyle eğitim öğretime başladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kreşin ise 128 öğrenci kapasiteli olduğunu söyledi. 8 sınıftan oluşan kreşte yine 3-6 yaş arası çocukların eğitim göreceğini ifade eden Başkan Böcek, bu kreşi nisan ayının ilk haftası hizmete açacaklarını müjdeledi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle