Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi Kreşi yeni yıla ‘merhaba’ dedi

Semih Köken | 04 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi Kreşi yeni yıla ‘merhaba’ dedi
Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi, öğrencileri için yılbaşı eğlencesi düzenledi. Kreş öğretmenlerinin de katıldığı etkinlikte minikler, palyaço gösterileriyle doyasıya eğlendi.

 

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nin minik öğrencileri, palyaçolar eşliğinde muhteşem bir gösteriyle yeni yıla merhaba dedi. Palyaço gösterilerini merakla izleyen yaklaşık 100 kreş öğrencisi daha sonrasında ise müzik eşliğinde dans ederek hoşça vakit geçirdi. Kreşli minikler, etkinlik sonrası yeni yılın ilk hediyelerini öğretmenlerinin ellerinden aldılar.

Farklı oyunlar oynayan çocukların eğlencesine öğretmenleri de ortak olunca kutlama hem coşkulu hem de renkli geçti. Oyun alanında palyaçolar ve öğretmenleriyle dans eden minik öğrenciler, hep bir ağızdan söyledikleri “mutlu yıllar” dilekleriyle de yeni yıla merhaba dediler.

Kreş öğrencilerinin eğitim ve eğlenceye yönelik bu tür etkinlikler sayesinde sosyalleştiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Çocuklarımız bizim için çok değerli. Böyle etkinlikler, çocuklarımızın eğlenip güzel vakit geçirmesini sağlıyor aynı zamanda çocuklarımız bu sayede arkadaşlarıyla daha uyumlu hale geliyor” diye konuştu.

Yeni yıl eğlencesiyle çocukları sosyal aktivite içerisinde onların kaynaşma, paylaşım ve dayanışma alışkanlıklarını pekiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Böcek, palyaço gösterileriyle son derece mutlu olan minik öğrencilerin, yeni yılı da bu sıcak atmosferde karşıladıklarını kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle