Hoşgeldiniz  

Konya Valisi Başkan Gül’ü Makamında Kabul Etti

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Konya Valisi Başkan Gül’ü Makamında Kabul Etti

Kemer Tanıtım Atağında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindekiler Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret ettiler.

Öğle saatlerinde Turizm acentelerini KETOB Başkan Vekili Şener Gürler, Yönetim kurulu üyeleri ve otelcilerle birlikte ziyaret eden Başkan Mustafa Gül, Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Valilik makamında sohbet şeklinde geçen ziyarette; Vali Muammer Erol Başkan Gül’den turizm hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Valisi; “2016 yılında turizm İranlı turistlerin Konya ve Antalya bölgesine yeni uçuşlara başlayacağını ve iç piyasayla canlanacağını söyleyerek Başkan Gül ve KETOB üyeleri ve Otelcileri bir nebze de olsa yüzünü güldürdü.
Başkan Mustafa Gül ise; 2016 yılı için dış ülkelerdeki fuarlarda tanıtımlarımızı en iyi şekilde yaparak bölgemizi tanıttık. Sırasıyla Eskişehir, Konya, Bursa, Gaziantep ve çeşitli illerimizde hizmet veren turizm acenteleri ile bire bir görüşüp bölgemizin tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Konya Valisi Muammer Erol’u Kemer’e davet eden Başkan Gül, “Kemer dünyanın incisi, Turizmin ise Başkenti olan mütevazi bir ilçedir. Ülke turizminin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde sizleri Kemer’de ağırlamaktan onur duyarız” diyerek, Vali Muammer Erol’a Kemer fotoğraflı tablo hediye ve bir Kemer resmi bulunan Çini Tabak takdim etti.
Konya Valisi Muammer Erol ise Başkan Gül’e Konya ile ilgili çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle