Hoşgeldiniz  

KONSEM kursiyerlerinden muhteşem konser

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

DSC_0493Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM), her yıl yüzlerce kişiyi, mesleki ve sanat kurslarıyla hayata hazırlıyor. 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde 2 bin 141 kişi, İngilizce, Rusça, pilates, zumba, yoga, satranç, bale, piyano, keman, gitar, dekor ahşap, el nakışı, kadın giyim kalıp hazırlama, mis sabun, sulu boya, guaj boya, manikür-pedikür, kuaför, aile rehberliği, işaret dili, fotoğraf çekim teknikleri ve diksiyon gibi 21 farklı branşta eğitim gördü. KONSEM’de ud, piyano ve gitar kurslarında eğitim gören kursiyerler ise tüm yıl öğrendiklerini muhteşem bir yıl sonu konseriyle ortaya koydular.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen konserde ilk olarak ud grubu kursiyerleri sahne aldılar.  KONSEM ud öğretmeni Mustafa Çeliktaş’ın şefliğinde sahne alan udi’ler, muhteşem performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldılar. Konserin ikinci bölümünde sahne alan piyanistler ise piyanoya olan hakimiyetleriyle göz doldurdular.

Sıtkı Taylan Hartavi, Rumeysa Avcı, Kürşadcan Akay, Didem Nur Parmaksız, Kaan Atalay, Ada Türköz  Tuncer ve Yağmur Özses; piyano öğretmeni Pelin Ebeperi öncülüğünde KONSEM’de edindikleri tutkuyu, muhteşem piyano dinletisiyle ortaya koydular.

KONSEM Yıl Sonu Konseri’nin son bölümünde ise gitar kursiyerleri sahne aldı. Gitar öğretmeni Mehmet Yalvaç öncülüğünde sahne alan Necdet Can Erinmezler ve Nida-Nisa Önay kardeşler, seslendirdikleri hareketli şarkılarla geceyi renklendirdiler. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde aldıkları eğitimi sahnede ortaya koyan KONSEM kursiyerleri, cesaretleriyle de izleyenlerden tam not aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle