Hoşgeldiniz  

Kongre Süreci Başladı

SEMİH KÖKEN | 01 Ekim 2014 | Gündem A- A+

Yerel seçimlerin hemen ardından Ak Parti’de gözler ilçe kongrelerine çevrilmişti. Geçtiğimiz gün İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Av. Mustafa Köse başkanlığında İlçe Başkanları kongre takvimini belirlemek üzere toplantı yapmışlardı. Toplantıda Kemer için seçimli kongre tarihi Aralık ayı olarak tespit edildi.
Ak Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin, toplantının Aralık ayı içerisinde yapılacağını bildirirken, şu an için tarih belirlenmediğini ifade etti. Aralık ayında düzenlenecek kongre ile birlikte 2013 yılı Mart ayında atama ile göreve başlayan Ak Parti İlçe yönetimide üyelerin seçimi ile yeni yönetimini ve başkanını belirlemiş olacak. İlçe Başkanlığı için öne çıkan isimlerinde adaylık için uzun bir süre önce başlattıkları çalışmalar ise devam ediyor.
DERİN’İN AÇIKLANMASI 37 GÜN SÜRMÜŞTÜ

Zafer Yaman, 10 Şubat 2013 tarihinde İl Başkanı Mustafa Köse ve partililerin de katıldığı bir toplantıda istifasını açıklamıştı. İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kemer İlçe Başkanlığı’nda yürüttüğü kanaat toplantılarının ardından İlçe Başkanlığı görevi için ortaya çıkan isimleri, Ak Parti Genel Merkezine ileteceğini açıklamıştı. Kemerdeki toplantıdan iki gün sonra İl Başkanı Mustafa Köse, Ankaraya gitmiş, Genel Merkezin yolunu tutan isimler arasında ise, dönemin Ak Parti İlçe Başkan Vekili Fevzi Taş ve Yönetim Kurulu üyesi Özgür Nizam ile Beldibinde turistik tesisi bulunan Ak Parti Konyaaltı İlçe Teşkilat Başkanı Ferruh Derin olmuştu. Ak Parti İlçe Başkanı’nın kim olacağı sorusunun yanıtı ise Ankaradaki görüşmelerin ardından netleşmiş, Genel Merkez, Kemer İlçe Başkanlığı görevine Ferruh Derini atamıştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle