Hoşgeldiniz  

KKTC Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Kemer’de

Semih Köken | 18 Şubat 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KKTC Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Kemer’de

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova ve Beraberindekiler Kemer Belediyesinin misafiri olarak Kemer’e geldi.
Kemer’e gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova’yı Kemer Belediyesi önünde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül karşıladı. Başkanlık makamında ağılanan KKTC Milli Eğitim Bakanı Özdemir Kemer’e hayran kaldığını söyledi.
Ziyarete Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova, Gazi Magosa’ya bağlı Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, KKTC Antalya temsilcisi Münir Korman ve eşleri katıldı.
Sohbet şeklinde geçen ziyarette, Başkan Gül belediye çalışmaları hakkında Bakan Berova’yı bilgilendirirken, eşi ile birlikte 1990 yılında Kemer’e tatil için geldiklerini anlatan Bakan Berova Kemer’i çok beğendiğini ve çok ilerleme kaydettiğini ve bir Avrupa şehri gibi olmuş Kemer dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Başkan Gül; bizleri onurlandırdınız. Sizleri Kemer’de ağırlamaktan onur duyduk. Kıbrıs ile her zaman yakın ilişkilerimiz devam etmektedir. Kardeş Şehir Lapta Belediyesi ile zaman zaman karşılıklı nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Yavru vatan Kıbrıs bizim için önemlidir. Dedi
Başkan Gül konuklara birer Çini Tabak üzerine Kemer amblemli birer plaket takdim edilmesinin ardından, Bakan Dr.Özdemir Berova ve beraberindekileri, geçmiş dönem Cumhurbaşkanlığı yapan Derviş Eroğlu ismi verilen caddeye götürerek birlikte hatıra fotoğraf çektirdiler.
Caddeyi çok beğenen Bakan Berova Başkan Gül’e teşekkür ederek çok duygulandığını ifade etti.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, düğün ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle