Hoşgeldiniz  

KIRKBİR KERE MAŞALLAH

Semih Köken | 25 Aralık 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde devlet hastanesinde tedavi gören 2 çocuk, 4 torun sahibi Aynur ve Hamdi Celeb çifti, 41’inci evlilik yıldönümünü pasta keserek kutladı.

355
Kemer’de oturan 56 yaşındaki Aynur Celeb ile eşi 62 yaşındaki Hamdi Celeb, bir süre önce kalp yetmezliği, tansiyon ve şeker hastalıkları tanısıyla Kemer Devlet Hastanesi Kardiyoloji Servisi’nde tedaviye alındı. Çiftin evlilik yıldönümlerinin yaklaştığını söylemesi üzerine doktorlar ve hastane yönetimi sürpriz kutlama yapmaya karar verdi. Başka bir servise alınan Celeb çiftinin odası, çalışanlar tarafından balonlarla süslendi. Daha sonra Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ile Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi ve hastane çalışanları sürpriz için odaya geçti. Bir süre sonra odaya getirilen Celeb çiftinin evlilik yıldönümü kutlandı. Çiftin üzerinde ’41 kere maşallah’ yazılı pastayı kesmesinin ardından da konfeti patlatıldı.
KAYMAKAMDAN HEDİYE
Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan’ın “Düğün pastası kesmiş gibi oldunuz” demesinin ardından Aynur Celeb, 16 yaşında evlendiğini belirten, o zamanki adetlerde pasta olmadığı için düğünde de pasta kesilmediğini anlattı. Kutlama sonunda Kaymakam Feslihan çifte, çerçeveli fotoğraflarını hediye etti.
’41 YILDIR EVLİYİZ’
Yaklaşık 2 aydır Kemer Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüklerini söyleyen Hamdi Celeb, “Eşimde astım, gizli şeker, tansiyon, kalp var. Ben de kalp, şeker, tansiyon ve ayaklarımdaki rahatsızlıklardan dolayı doktorumuz gözetiminde hastanede yatıyoruz. 41 yıldır evliyiz. 1975 yılı aralık ayında evlendik. Ben emekliyim, oğlum emekli etti. Bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra çalışamamaya başladım. Ayaklarımda da damarlar tıkalı. Bu yüzden oğlum bize yardım ediyor. Şu anda çalışmıyoruz” diye konuştu.
’16 YAŞINDA EŞİMİ TANIDIM’
Evliliklerinin 41’inci yıla gelmesindeki en büyük etkenin sevgi olduğunu aktaran Aynur Celeb de “16 yaşında eşimi tanıdım. Eşimle ömrümü sürdürdüm. Daha uzun ömür olması için temenni ediyorum. Bir 41 sene daha olsa eşimle olmayı isterim Allah ömür verirse” dedi.
‘ÖRNEK OLDULAR’
Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi de ailenin önemine işaret ederek, şöyle dedi
“Toplumumuzun temel yapı taşlarından biri olan aile birlikteliğini 41 yıldır koruyarak, huzuru ve mutluluğu bulan Celeb çiftine özelde kendileri için, genelde ülkemize örnek oldukları için kutluyor ve tebrik ediyorum. Şahsım ve ekip arkadaşlarım, ailemizden, yakınlarımızdan birisinin kutlamasını yapar gibi heyecanlı ve mutluyuz. Allah bize de Celeb çifti gibi uzun yıllar ailemizle birliktelik sağlayıp huzurlu bir şekilde yaşamamızı nasip etsin.”AAEA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle