Hoşgeldiniz  

KİRİŞE YAKIŞAN KONFERANS SALONU HİZMETE GİRİYOR.

Semih Köken | 22 Mart 2021 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KİRİŞE YAKIŞAN KONFERANS SALONU HİZMETE GİRİYOR.

Kemer tatil köylerinin önemli eksiklerinden biri olan teknolojik  ve modern konferans salonu ihtiyacı sonunda gideriliyor.

Kemerin kiriş mahallesinde bulunan ve adını hep zirvede tutan ALVA DONNA WORLD PALACE Otel turizme büyük bir hizmette bulunuyor. Bünyesinde bulunan bin metrekare  üzerinde olan eski gazino binasını 21.yüzyıl teknolojisi ve mimarisi ile hizmete sunuyor.

İnşaat çalışmalarının son aşamaya geldiğini bildiren yetkililer Otelin toplantı salonunun kaliteli bir toplantı salonu olarak yeniden dizayn edilmekte olduğunu dile getirdiler, otelin müşteri kalitesinin zaten yüksek olduğu ve esnafa en çok fayda sağlayan tesislerden olduğunu , söyleyen yetkililer ‘ Salonun yenilenmesi ile sezonu daha erken açıp geç kapatacağız. Yeni ve teknolojik konferans salonu ile bölgenin büyük bir eksikliğini ortadan kaldıracak ve ölü sezonda  yapılacak kongre turizmi ile  Kemer ve Kiriş bölgesini daha da hareketlendirecek  ticari hayata katma değer kazandıracağız.’ dediler.

Bilindiği gibi  Bölgenin en büyük eksikliğinin  Modern Konferans olduğunu dile getiren sivil toplum örgütleri ve Kemer Belediyesi yetkilileri bu açığın giderilmesi ile bölgede turizmin 7-8 aydan sonra daha da uzayaçağını  belirttiler. Modern  Konferans salonlarının artması ile bölgeye  kaliteli turistlerin gelmesi ticari hayatın artması hedefleniyor.

Bizde Ayışığı  Gazetesi olarak böyle yeni yatırım ile Kemer Turizmine hizmet  eden  kuruluşları tebrik ediyoruz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle