Hoşgeldiniz  

KETOB’a teşekkür belgesi

Semih Köken | 25 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

KETOB’a teşekkür belgesi

Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’nun iki sınıfının yapımını üstlenen KETOB’a okul yönetimi tarafından, eğitime verilen desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’nun iki sınıfının yapımını üstlenen Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül’e, Yüksekokul Müdürü Ebru İçigen ve Yüksek Okul Sekteri Bayram Direk tarafından yapılan ziyarette, eğitime verilen desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Turizmciler olarak eğitime her konuda ellerinden geldiğince destek verdiklerini ve bu teşekkür belgesini projeye destek veren otelciler adına aldığını belirten KETOB Başkanı Tayyar Gül; “Yönetim Kurulu ve üyelerimiz, geleceğimizi yapılandıran eğitim kuruluşlarının eksikleri gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’nun bölgemiz turizmine büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Okulumuza yapılan desteğin ardından aldığımız teşekkür belgesi için Müdürümüz Ebru İçigen’e destek veren otelcilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdılar. Bundan sonra okullarımız ile ortak çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle