Hoşgeldiniz  

Kepez’in Ramazan çarşısı ilgi görüyor

Semih Köken | 14 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kepez’in Ramazan çarşısı ilgi görüyor

KEPEZ Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında açılan Kepez Ramazan Çarşısı, yoğun ilgi görüyor.

Ev tekstilinden giyime, telefon aksesuarlarından gıdaya kadar binlerce ürünün bulunduğu çarşı, sıcak yaz günlerinde serin bir alternatif sunuyor. Gündüzleri oruç ve sıcak hava nedeniyle evlerinden dışarı çıkmayan vatandaşlar, Kepez Belediyesi’nin Ramazan çarşısında alışverişlerini keyifle yapıyor.

Yüzlerce esnafın stant açtığı çarşıda elektronikten giyime, mutfak ürünlerinden züccaciyeye kadar binlerce ürün alternatifi bulunuyor. Oldukça kalabalık olan çarşıda Ramazan alışverişini yapan vatandaşlar, aynı zamanda etkinliklerle Ramazan sevincini paylaşıyor. Tam bir festival havasının hakim olduğu Ramazan çarşısı, her gün binlerce Kepezli ve Antalyalıya hizmet vererek ve esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürüyor. Her gün başka bir etkinliğin gerçekleştiği alanda bulunan lunapark, özellikle gençlerin ve çocukların yoğun ilgisini görürken, büyükler de serin havada alışveriş yapabiliyor. Hasan Doğan Stadı yanında yer alan Kepez Ramazan Çarşısı, Ramazan ayı boyunca hizmet vermeye devam edecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle