Hoşgeldiniz  

Kepez’de çocuklara özel yaz kursu

Semih Köken | 23 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kepez’de çocuklara özel yaz kursu

KEPEZ Belediyesi tarafından ilk kademe öğrencilerine yönelik 5 ayrı branşta 10 noktada açılan yaz okullarında 1000 öğrenci eğitim alıyor.

Kepez Belediyesi’nin bir eğitim hizmeti olan Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK) bünyesinde 10 farklı noktada ve 5 ayrı branşta yaz okulu açıldı. 1000 öğrencinin katıldığı ve ücretsiz olan yaz okulunda öğrencilere, Kuran’ı Kerim, İngilizce, bilgisayar, drama ve satranç, Türkçe, matematik ve fen bilimleri branşlarında dersler veriliyor. Kursta, Expo 2016 Antalya Sergi Alanı, hayvanat bahçesi gezisi ve sinema gibi aktiviteler de yer alıyor.

Başkan Hakan Tütüncü de Sakarya Kurs Merkezi’ndeki ve Osman Gazi Semt Konağı’ndaki yaz kurslarını ziyaret etti. Tütüncü, sınıflara giderek, sohbet ettiği öğrencilere kurslarla ilgili memnuniyetlerini sordu. Öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyen Tütüncü, Kepezli çocukların başarılı olmaları için büyük gayretin içerisinde olduklarını söyledi.

HEM DERS HEM DE SOSYAL AKTİVİTE

Yaz okulları projesinin çocukların eğitim hayatlarına katkı sağlaması bakımından önemli bir çalışma olduğuna dikkat çeken Tütüncü, “Öğrencilerimiz, yaz okulunda yıl içerisinde okullarında görmüş oldukları dersleri bir kısmını tekrar etme fırsatı buluyor. Bunların yanında çocuklarımız, Kuran’ı Kerim, drama ve İngilizce, satranç gibi farklı beceriler kazandıracak yeni ders programlarıyla buluşuyor” dedi.

VELİLERE YAZ OKULU ÇAĞRISI

Yaz okulunda çocuklara, sosyal aktivite imkanı da sunduklarını kaydeden Hakan Tütüncü, “Yaz okulumuzda çocuklarımız için çeşitli geziler, inceleme, eğlence turları yapıyoruz. Yaz okulu örnek bir sosyal belediyecilik projesidir. Yaz okuluyla ilgili velilerimizden ciddi bir destek bekliyoruz. Çocuklarımızı yönlendirsinler. Kepez’de çocuklara güzel bir gelecek armağan edebilmek için her türlü imkan var” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle