Hoşgeldiniz  

Kepez 4 bin kişiyi doğayla buluşturdu

Semih Köken | 14 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kepez 4 bin kişiyi doğayla buluşturdu

KEPEZ Belediyesi’nin, 2’nci sezonunu tamamlayan doğa yürüyüşü etkinliğine 4 bine yakın kişi katıldı. Kepez Belediyesi’nin doğa yürüyüşlerinin 2’nci sezonu, Kemer- Çalıştepe yürüyüşüyle tamamlandı.

‘7’den 70’e Doğa Yürüyüşü’ adıyla düzenlenen etkinliğin 2’nci sezonun ilk yürüyüşü, Eylül 2015’te Kar Çukuru ve Moryer yaylaları arasındaki parkurda gerçekleştirildi. Her ay iki olmak üzere sezonun kapanışı olan mayısa kadar 18 ayrı doğa yürüyüşü düzenlendi.

Pazar günleri düzenlenen doğa yürüyüşleri, 45 yıllık dağcılık tecrübesi olan ve birçok yürüyüş rotasını belirleyen Ömer Faruk Gülşen rehberliğinde yapıldı. Katılımcılar, sezon boyunca Bey Dağları eteklerindeki yaylalardaki ve sahildeki parkurlarda çiçekler, ağaçlar içerisinde, masmavi denizin, heybetli dağların manzarasında yürüdü.

YÜRÜYÜŞE İLGİ BÜYÜK

Kepez Belediyesi’nin doğa yürüyüşüne 2’nci Sezon boyunca 4 bine yakın kişi katıldı. Katılımcılar, Antalya’nın en güzel coğrafyalarında yürüyerek, şehir hayatının yorgunluğunu 1 günlüğüne de olsu unuttu ve doğanın güzellikleriyle yaşama sevinçlerini tazeledi.

Kepez Belediyesi, yürüyüşe katılanlara ücretsiz ulaşım, rehberlik hizmeti sundu, su ve sandviç ikram etti.

Kepez Belediyesi’nin doğa yürüyüşlerini çok seven Antalyalılar, bu hizmetinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye, sezon boyunca kendilerine rehberlik yapan ve her konuda yardımcı olan Ömer Faruk Gülşen ile belediye personeline teşekkür etti.

Kepez Belediyesi doğa yürüyüşlerinin 3’üncü sezonu eylül ayında başlayacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle