Hoşgeldiniz  

Kemerspor 2003’de Gürkan Ferhatoğlu dönemi başladı

Semih Köken | 07 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemerspor 2003’de Gürkan Ferhatoğlu dönemi başladı

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci grupta mücadele eden Kemerspor 2003 teknik heyet değişikliğine gitti.

Kemer’in 3’üncü Lig’deki temsilcisi Kemerspor 2003’de teknik heyetten Ali Çakır, Seyit Dinçdemir ve Ceyhun Elçiler ile yollarını ayırdılar ve Gürkan Ferhatoğlu ile anlaştı. Düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar ile mevcut teknik heyet ile yollar ayrılırken, Yönetim Kurulunda alınan karar ile bu yıl başında da görüşülen geçmiş dönemlerde de Kemerspor’da görev yapan Gürkan Ferhatoğlu ile anlaşıldı.

Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta; “Yeni teknik heyetimiz Kemerspor’umuza hayırlı olsun. Umarım bu kadromuz ile istediğimiz sonuçları elde ederiz. Biz Kemerspor yönetimi olarak çalıştığımız teknik heyetlerle en büyük sıkıntımız futbolcular ile ilgili yaşanan sıkıntılar oldu. Bize bunu aşabilecek bir teknik heyet ile anlaştığımızı düşünüyoruz.”

Başkan Yardımcısı Durmuş Can ise yaptığı açıklamada; “Yönetim olarak Kemersporumuz için iyi olan ne ise biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Son dönemdeki istikrarsızlık nedeniyle eski teknik heyetimiz ile yollarımızı ayırdık. Kendilerine Kemerspor’umuza kattıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni teknik heyetimize de başarılar diliyorum.”

Gürkan Fethatoğlu; “Agresif ve hırslı bir takım kurmak istiyorum. Hedefim Süper Lig’de takım çalıştırmak ama öncelikli olarak burada bir başarıyı yakalamayı istiyorum. Yönetici kadromuz işini ciddiye alıyor ve ben bu yönetim ile Kemerspor 2003’ün iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle