Hoşgeldiniz  

Kemer’liler Mangayla Eğlendi

SEMİH KÖKEN | 26 Eylül 2014 | Gündem A- A+

27 ülkeden 240 yarışçının katılımı ile gerçekleşecek olan Sea to Sky, dün gece yapılan kutlamalar ile başladı. Türkiye’nin tek uluslararası Motosiklet yarışı olan Sea to Sky’ın ilk gün etkinliğinde sahnede ilk olarak Dj Mehmet Cavcı vardı. Yerli ve yabancı konukları çaldığı müzik ile coşturan Cavcı’nın ardından Türk ve yabancı motosiklet sürücüleri tanıtıldı.

 

 

KEMER ENDURO YARIŞLARINDA MARKA OLDU

Tanıtımın ardından konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de düzenledikleri böyle büyük bir organizasyondan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Gül; “Daha önce Kemerimizde Dünya Ralli şampiyonası vardı ama maalesef onu kaybettikten sonra onun kadar etkili bir yarışı bir daha Kemer’de görmeyeceğiz diye üzülmüştük ama bakın şimdi dünyanın gözü Kemer’de. Uluslar arası bir yarışa ev sahipliği yapıyoruz. Geçen sene yarışlar biter bitmez, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir ile birlikte sonsor firmamız ile görüşmelere başladık ve bugün gelinen durumu oluşturduk. Yarışlara bu kadar fazla yarışmacının katılıyor olması ve başlangıcının bu kadar coşkulu olması bizleri çok mutlu etti. Umarım her yıl daha iyisini yapmaya çalışacağız. Artık Kemer, Enduro yarışlarında bir marka olmuştur.” dedi.

ÖNEY SAHNEYE ENDURO MOTOSİKLETİ İLE ÇIKTI

 

Konuşmanın ardından Manga gurubunun bateristi Özgür Can Öney sahneye enduro motosikleti ile çıktı. Önay misafirlerin yoğun ilgisi ile karşılanırken ardından sahneye gurubun diğer üyeleri de geldi ve konser başladı. Manga sevilen parçaları ile konsere gelen yerli yabancı tüm misafirleri coşturdu.  Kendileri de sahnede bir saniye bile durmayan Manga gurubuna konserin ilerleyen dakikalarında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından teşekkür plaketi verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle