Hoşgeldiniz  

Kemerli Vatandaşların Expo 2016 Ziyaretleri Belediye’den.

Semih Köken | 22 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemerli Vatandaşların Expo 2016 Ziyaretleri Belediye’den.


Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ve Aksu’da bulunan Expo 2016 alanına her haftanın Perşembe günü 110 kişilik ücretsiz EXPO 2016 gezisi organize eden Kemer Belediyesi bir ilke daha imza attı.
Bu hafta 2. Gerçekleşen gezinin sonunda EXPO 2016’da buluşan ve EXPO 2016’ya gitmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar Kemer Belediyesine teşekkür ederek, “ Bu imkanı bize sağlayan Başkanımız Mustafa Gül’e sonsuz teşekkürler, giriş ücreti ödemeden, ulaşım kaygısı yaşamadan, çoluğumuzla çocuğumuzla ailemiz eşimiz dostumuzla çok güzel bir gün geçirip, dünyanın çeşitli kültürlerini yakından görme fırsatı bulduk.” Dediler.
Kemer Belediyesinin de 150 metrekare sergileme alanında “yaşanabilir kent” idealini yeşerten, Kemer Belediyesi standını ve Sergi alanını gezen vatandaşlara çocuklar için tasarlanan Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi başta olmak üzere Çocuk Adası, EXPO Kulesi, Kongre Merkezi, Restoranlar Sokağı gibi yapılar hakkında bilgi verildi. Kemerli vatandaşlar ziyaretin anısına Kemer Belediyesi “yaşanabilir kent” teması önünde hatıra fotoğraf çektirdi.
Her Perşembe günü düzenlenen ve 110 kişi ile sınırlanan EXPO 2016 gezisine katılmak isteyen Kemerli vatandaşların “Kemer Belediyesi KEBİM hizmet masasına müracaat etmeleri veya 4440297 nolu hattan rezervasyon yapmaları” gerektiğini söyleyen yetkililer, ulaşım ve EXPO 2016’ya girişin Belediye tarafından karşılandığını ve bu hizmetin Ekim ayına kadar devam edeceğini bildirdiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle