Hoşgeldiniz  

Kemer’li Kadınlar Cumhuriyete Sahip Çıktı 

SEMİH KÖKEN | 13 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’li Kadınlar Cumhuriyete Sahip Çıktı 

Reşat Aydoğdu

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül , Aslanbucak mahallesi Düğün Salonunda, Kemer’li kadınlarla birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelerek kadınlara teşekkür etti.
Başkan Gül; Hangi partidensiniz demedik, sadece derdiniz var mı diye sorduk. Hep insan odaklı çalıştık ve her zaman kapımızı açık tuttuk. İnanın ki ilk günkü heyecanımızı bugünde sizlerle hep beraber yaşıyorum. Dedi
Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda yapılan yemekli ve müzikli toplantıya, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Kemer CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kadın Kolları Başkanı Gökçen Bozkurt ve binlerce Kemer sevdalısı bayan katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından kadınlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Gül, salonunu doldurduğunuz ve bana sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ederim dedi. Daha önce 10 yıl boşluğumuz var diyerek sözlerine başlayan başkan Gül, ikinci 10 yılımızda sizlerin desteği ile göreve geldiğimizden itibaren; hiçbir zaman kimdensiniz demedik. Hangi partidensiniz demedik, sadece derdiniz var mı diye sorduk. Hep insan odaklı çalıştık ve her zaman kapımızı açık tuttuk. İnanın ki ilk günkü heyecanımızı bugünde sizlerle hep beraber yaşıyorum. Bize ve değerli aileme büyük mutluluk vererek bizi Kemer’de 3 dönem belediye başkanı yapma onurunu yaşattınız. Tabi ki bu süreç içerisinde mutluluğumuzu siz değerli Kemer’lileri mutlu edebilmek için çalışmalarımızı bu yönde devam ettirdik. Ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize hizmet etme, ilçemizde yollarla kaldırımlarla alt yapısıyla, üst yapısıyla hizmet etme. Sağlıkta hizmet etme, milli eğitimde hizmet etme ve bütün bu saydıklarımı sizlerin destekleri sayesinde yaptık. Bizi sahiplendiniz biz de sizi utandırmamak adına çabalarımızı hep sizin çocuklarımızın geleceği, ilçemizin geleceği doğrultusunda yaparak sizleri mutlu etmeye çalıştık. Tabi ki biz sizleri mutlu etmeye çalıştık ama sizlerde bizi böyle güzel toplantılarda yalnız bırakmayaraktan bizi ne kadar sevdiğinizi ve aile olaraktan bizi ne kadar çok desteklediğini görmek ayrıca bizi çok mutlu etti. Bize göstermiş olduğunuz bu desteği bizde Kemer’imize hizmet olaraktan döndürmeye çalıştık.
2009 bu güne kadar; Kemer’de neler değişti. İnsanlarımızın yaşamını değiştirdik. Şehir anlayışını değiştirdik. Kalitesini değiştirdik ama bu değişikleri sizlerin desteği ile yaptık. Göreve geldikleri 2009 yılında bu güne kadar okul taşımacılığının nasıl değiştiğini tek tek sıralayan başkan Gül; Büyükşehir yasası ile elimiz kolumuz bağlı kaldı. Dedi
Servislerin yasa ile kalkması ile birlikte Kemer’de eğitim gören öğrencilere binlerce bisiklet dağıtığını söyledi. Eğitime yaptığı katkıları sık sık anlatan başkan Gül, salondan büyük alkış alırken, 3 okul yapmakla övünenler gibi değiliz. Merkez İlkokulu, Turizm Okulu, Aslanbucak okulu, Kiriş ilkokulu ve öğretmen Lojmanı, Aslanbucak’ta 8 adet öğretmen Lojmanı, göreve ikinci geldiğimiz dönemde Aslanbucak’ta Anaokulu, Kuzdere’de bir Anaokulu, Mustafa Rüştü Tuncer Okulunun bir kısmının büyütülmesi, Kuzdere’deki okulumuz ve Aslanbucak’ta ihtiyaç duyulduğu için Orman müdürlüğünden 17 bin Metrekare yer alarak hem ilkokul hem de ortaokul yaptırdık ve buda yetmedi yaklaşık 10 yıldır bütün okullarımıza 10 milyon TL destek verdik. Fakir çocuklara da okul yardımlarını esirgemediklerini vurgulayan başkan Gül; 2009 yılından bu güne kadar yaklaşık 5 bin tablet bilgisayar dağıttık. Okullarımızın sıralarını, bilgisayar odalarını ve okullarımızı teknoloji ile donatarak seçilmiş okul haline getirdik.
Yoğun yağışlarda Kemer’de hiçbir sorun yaşamadıklarının altını çizen başkan Gül; altyapınızı iyi yaparsanız bu su baskınlarını yaşamazsınız. Antalya’mıza başka bölgelere baktığınız zaman bir yağmur yağdığı zaman araçlar yürüyemez hale geliyor ve çok şükür biz bunları yaşamadık. Kemer’de yağan yağmurlara değinen Gül; Kemer’e metre kareye 605 Kg. yağmur düştü ama bizde hiçbir araç yolda kalmadı.
Bu çalışmalarımız sizlerin bize verdiği desteklerle devam edecektir. Biz 10 yıldır neler yaptıklarımızı bundan sonra da sizlerle birlikte neler yapacağımızı bu gün burada gördüğüm kadarıyla hepiniz samimiyetle buradasınız. Birlikte çalışacağız birlikte Kemer’imizi her zaman en iyi getireceğiz.
Katılmalarından dolayı herkese teşekkür eden Başkan Gül sözlerini “Ne Mutlu Türküm Diyebilene” diyerek tamamladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle