Hoşgeldiniz  

KEMER’İN GURURU OLDULAR OFLAZ KEMER KARTALLARI BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Semih Köken | 09 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

KEMER’İN GURURU OLDULAR OFLAZ KEMER KARTALLARI BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü U12 futbol takımı, Altınordu’nun Avrupa’nın en önemli turnuvaları arasına girmeyi başaran U12 İzmir Cup için, ülke genelinde düzenlediği ön eleme turnuvasına katıldı.

Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ozan Güven yaptığı açıklamada “Altınordu’nun Avrupa’nın en önemli turnuvaları arasına girmeyi başaran U12 İzmir Cup için, ülke genelinde düzenlediği ön eleme turnuvasına kabul edildik ve 16 sporcu ile katılım gerçekleştirdik. Türkiye’den 48 amatör takımın mücadele ettiği turnuva üç gün sürdü. Maçlar T.F.F’ye bağlı resmi hakemler tarafından yönetildi. Toplam 960 sporcu katıldı ve toplam 180 maç yaptılar. Sporcu çocuklarımızın gelişimlerinde önemli rol oynayacağını düşündüğüm bu büyük organizasyona katılma amacımız ; Çocuklarımızın Bu Havayı Solumaları,Kendilerini Birey Olarak hissetmeleri,Sosyal Gelişimleri,Turnuva Kültürünü Yaşamaları,Futbolcu olarak sadece onların olmadığını anlamaları ve futbollarını kıyaslamalarıydı.Turnuva süresi boyunca küçük yaş grubu (sadece 5 sporcumuz 2005 doğumlu idi) ile katılım sağladığımız için ilgi odağı haline geldik ve birçok tebrik aldık.Bizzat Altınordu spor kulubü başkanımız Mehmet Seyit Özkan beyefendi şahsımı ve Antrenörümüzü tebrik ederek,bizlere kapılarının her zaman açık olduğunu ve yılmadan devam etmemiz gerektiğini söyledi.Ayrıca Altınordu A takım teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ile Başkanımızın beraberce  maçımızı sonuna kadar izleyerek bizlere manevi bir destek de bulundukları için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hedef belirlemek, hedefe ulaşmak…

Bundan sonraki amaçlarını da dile getiren Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ozan Güven “ Bundan sonraki hedeflerimiz arasında Kendi ilimizdeki lig gruplarına katılım sağlamak.Ayrıca yurt içi ve yurt dışı birçok futbol organizasyonuna katılım gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğiz. Bir sonraki hedefimiz dünyanın en büyük futbol organizasyonları arasında yer alan Avusturya da yapılan Champions Trophy e katılmak için Nisan ayında yapılacak olan U10 Ön Eleme Turnuvasına katılmak”diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle